Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Corvinus ösztöndíjasként első...

Corvinus ösztöndíjasként első félév után ki lehet iratkozni az egyetemről, anélkül hogy fizetnem kelljen?

Figyelt kérdés
Busás 700 ezer Ft körüli díjat lehetne ez által megúszni. Állami finanszírozású egyetemeken úgy tudom lehetséges, de nem tudom ez az alapítványi finanszírozású Corvinusra is vonatkozik-e.

dec. 30. 03:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%
igen.
dec. 30. 12:52
 2/11 anonim válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy csak az október 15-ig lehet kiiratkozni, úgy, h ne kelljen kifizetned az előző féléveidet.
dec. 30. 13:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Elolvastam az ide vonatkozó szabályozást, ezt neked is illett volna. Mivel nem szerzel oklevelet, vissza kell fizetni az ösztöndíjat.
dec. 30. 15:47
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha dolgozol 1 félévet (1 éven belül kell hazai munkaviszonyt létesíteni), vagy új egyetemi képzést kezdesz 1 éven belül, akkor nem kell visszafizetni semmit.
dec. 30. 20:01
 5/11 anonim ***** válasza:
4. Ez nem vonatkozik a Corvinusra.
dec. 30. 20:21
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Dehogynem. Minden állami finanszírozott képzésre ez vonatkozik.
jan. 1. 15:00
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
6. A corvinuson más a támogatás, tehát nem így van.
jan. 1. 18:21
 8/11 Miértfoglaltmindennév??? válasza:
A 2. válaszadóval értek egyet. A Corvinus az egy alapítványi egyetem, ezért az egyetem fizeti ki a tandíjadat, persze ha úgy vettek fel a képzésre, nem pedig az állam. Így ez az állami ledolgozós dolog nem vonatkozik az iskola tanulóira.
jan. 22. 15:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Az egyházi fenntartóval rendelkező egyetemeknél is ez a helyzet?
jan. 22. 17:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Na most okoskodjatok pupákok. Nahát hogy úgy van corvinusnál mint a többinél ;)
jan. 23. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!