ELTE MBA MSc vagy Corvinus Mérnök-közgazdász posztgraduális képzés?
Figyelt kérdés
Előbbi nekem menedzsmentnek, utóbbi komolyabb közgazdaság-elméleti alapozónak tűnik. Mik az egyes képzések előnyei/hátrányai, akár az intézmények vonatkozásában is. Melyik, milyen szituációban hasznosabb véleményetek szerint?
A tantervek a következők:
ELTE: [link]
Corvinus: [link]
dec. 13. 15:48
1/1 anonim válasza:
Az Elte-n az Msc-vel már vezetőket képeznek, amit el is mondanak. Szóval ezt jól sejted, hogy inkább menedzsment jellegű a képzés. De ugyanúgy benne vannak a gazdasági alapozó tárgyak is. Előnye: az ő óráik már az alapozó tárgyak esetén is teljesen külön vannak. Míg a többi szaknak egybe. Hatranya: szerintem csak az hogy önköltséges formában érhető el a képzés. Egyébként nem egyszerű a képzés, azt hittem én is hogy sima ügy lesz gazdasági Bsc-vel, de azért rendesen számonkérik az anyagot. Bár én nem MBA-s voltam, de az Elte tanultam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!