M1klos kérdése:
Melyik egyetemi szakot választanátok és miért? Mindkét helyre felvettek már
Figyelt kérdés
Sziasztok! Két egyetemi szak között vacillállok, már mindkét helyre felvetettek már de Augusztusig lehet variálni.
1: The London School of Economics and Political Science - BSc Economics and Economic History
2: Óbudai egyetem gazdasági szak
Lehet hogy furcsa az összehasonlítás de elképzelhető hogy pl Óbudai egyetemnél több lány van és jobb a közösség? Olyanok válaszát várom akik személyesen próbálták egyik vagy másik egyetem et tehát tapasztalattal ąlátámasztott véleményeket várok ! ELőre is köszi
tegnap 20:43
1/2 anonim válasza:
Bocs, de azt hogy érted, hogy "mindkét helyre felvettek már"? A londonihoz nem értek, de ÓE-re januárban hogy, ha nem keresztfélév?
2/2 A kérdező kommentje:
Már tavaly előtt jelentkeztem csak most jött a Londonból válasz Addig jegeltem az ÓE félévet, 25 éves vagyok ez lemaradt bocsi
tegnap 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!