Miért érzem úgy, hogy a jegyeim meghatároznak engem? Miért érzem, azt, hogyha nem 5ös egy dolgozat, akkor elbuktam?
Figyelt kérdés
jan. 24. 19:36
1/3 anonim válasza:
Egyetemen kinövöd. Előbb vagy utóbb...
2/3 anonim válasza:
Mert ez a világ erre épül, más hülye mint a segg kipuskázza a dolgozatot és kap egy négyest, te meg tanulsz és 3 ponttal csúszol le az ötösről.
Ezen túl kell lépni, azzal foglalkozz, hogy letudd minél előbb
3/3 anonim válasza:
Hát ez nagyon szar felfogás. Manapság a rosszabb tanulók többre viszik. Egy rosszabb tanuló elmegy szakmunkásba, szakközépiskolába és tanul egy rendes szakmát. Mire az egyetemista végez, addig már milliói vannak félre téve. Jobb esetben már vállakozása is lesz. Főleg, hogy már van munkáshitel.
Van egy két jó diploma, amihez tényleg az ötös jegyek kellenek, de én pl mindkét gyerekemet lebeszéltem a gimiről is. Szerintem egy felelős szülő elmagyarázza a gyereknek, hogy ma már kitorolheti a seggét az ötösökkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!