Mi a véleményetek arról hogy ukrán Ip címről küldtek többszáz iskolának fenyegető üzenetet? Szerintetek köze van ehhez az Ukrajnának? Ezzel akarnak félelemben tartani minket mert nem támogatjuk a háborút?
Nem hülyeség a felvetés,de nem is valid szerintem.
(ÉN) Úgy gondolom,hogy ez valamilyen külön terrorszervezet munkássága,(iszlámok),akik félelmet akarnak kelteni bennünk. Látják,hogy hatásos a félelemkeltés,folytatják,hogy félelemben legyünk. Ukrán IP cím az csak egy "terelés" miatt van. Jöhetett volna valahonnan Dél-Afrikából is,vagy kukutyin falváról.
De persze nem kizárt,hogy Ukrajna áll mögötte. De én ezt nem látom esélyesnek.
Én minden rosszat el tudok képzelni Zseléékről.
Pont az előbb dobta fel a Youtube, hogyan fogdossák össze erőszakkal a saját állampolgáraikat, hogy aztán jó sok pénzért kiválthassák őket a hozzátartozóik, szörnyű!
De gondolom, hogy most azért pöccentek be ennyire, mert a vesztüket érzik. Trump elzárta a pénzcsapot.
Az állat is megvadul, ha már nem talál kiutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!