Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a vélemenyetek az Ukránokró...

Mi a vélemenyetek az Ukránokról,ukrán háborúról?

Figyelt kérdés
2023. jún. 14. 20:59
 1/6 A kérdező kommentje:

Engem telhesen felháborít,hogy a határmenti,chopi,munkacsi ci..ok ingyen utaznak Németorszagba.

Meg milyen háború az olyan amikor közvetlen vonatvan Kijevbe meg közvetlen buszjarat a Nepligetből.Más utas meg több ezret fizet mindenért.

2023. jún. 14. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem mennek akkor kényszersorozás. Nekem se tetszik a helyzet, de ha itt is sorozás lenne akkor én is örülnék a könnyített utazásnak.
2023. jún. 14. 21:44
 3/6 anonim ***** válasza:
18%

Az ukránokról jó.

Szerény dolgos népség, nagyon szép nőkkel.

Ami fura, hogy az ukrán pasik átlagosak vagy az atlagostól rondábbak, meg wc után nem mosnak kezet stb igénytelenség...

És megis.

A gyögyörű szépséges ukrán nők ezeket szopják le...ezekkel dugnak...és kb szóba se állnak magyar pasival.

Kb úgy tekintenek a magyarokra az uki nők mint mi a románokra.

Szintén fura az ukiknál a korai házasság.

18-20 évesen ők már házasok, 25 evesen meg több gyerekes szülők.

De összességében így hogy minden cegnél már ott dolgoznak , velük kapcsolatban nekem pozívak a tapasztalataim.

Mert munkában kb verhetetlenek.

És emberileg is meglepőek, mert annyit látni hogy melóznak mint az állat...aztán dumalva velük hogy mi voltál otthon ilyen válaszok jönnek hogy állatorvos, tűzoltó, boncmester, tanár, nővér, mernök....a többségük diplomás ember.

Most meg szopnak alja munkákkal, mert az ukrán diploma semmit se ér az eu ban.

2023. jún. 14. 23:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem az a furcsa hogy munkam soran csak hatarontúli chopi es munkácsi retkes mocskos magyarnak mondott ukrannal talakoztam aki " Mükenbe " és " Brúnóba " utazik.
2023. jún. 15. 06:10
 5/6 anonim ***** válasza:

A háborút most hagyjuk...

Maguk az ukránok elég gusztustalan népség. A gyárban, ahol dolgozom, van jó pár... A mosdót nem tudják normálisan használni, kezet nem mosnak, a csapot csak akkor használják, amikor az orrukat fújkodják gusztustalan módon úgy, hogy megy mindenhova a taknyukból... Undorító. Ezenfelül mindenen rihegnek-röhögnek fennhangon.

A filippínók ezerszer különbek - udvariasak, tiszták, és nem derogál nekik magyar szavakat használni.

Amúgy nem vagyok ruszofil, az oroszok is ugyanilyen primitív népség lehet. De őket nem ismerem.

2023. júl. 28. 14:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Magyarország ellenségei.

A háború még elítélendő, de az orkránok egyáltalán nem haverjai a magyaroknak.

2023. júl. 28. 22:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!