Levelezősön, pénteken ugyan úgy a nappalisokkal tartják az órát?
Figyelt kérdés
Úgy értem pénteken és szombaton be kell menni, van külön levelező meg nappali oktatás pénteken? Vagy az egybe van mindenkivel?tegnapelőtt 19:51
11/19 anonim válasza:
"Nem lassabban haladnak,hanem többet,részletesebben tanulnak. Nem véletlenül nem vizsgáznak együtt."
Ez nem igaz. Levelezőre jártam, ugyanaz volt minden követelmény, az összes kötelező olvasmány megegyezett, a vizsgakérdések is teljesen ugyanazok voltak. Az oktatók javításkor nem is tudták, ki levelezős és ki nappalis.
13/19 anonim válasza:
Ha nem hiszed el, az a te dolgod, attól még igaz marad.
14/19 anonim válasza:
Sajnos tapasztalatból mondom. Kiegészítésnek oké a levelezős képzés, de alapnak nem.
15/19 anonim válasza:
Én meg tapasztalatból mondom, hogy ugyanannyi az értéke. A diplomában benne sincs, hogy levelezőn végezte-e az illető vagy nappalin.
18/19 anonim válasza:
Jól van, akkor biztos, hogy soha,senkinél nem is fognak, amíg világ a vilàg, ez már így marad.😉
19/19 anonim válasza:
Lehet, hogy rá fognak, de semmilyen jelentősége nem lesz. Amúgy meg mindenki azt mond, amit akar, hiszen a diploma nem tartalmazza, milyen munkarendben végezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!