Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemen ha kapsz egy egyest...

Egyetemen ha kapsz egy egyest és kijavítod (ugyan abban a vizsgaidőszakban) beleszámít-e az majd valamibe?

Figyelt kérdés
Hallottam már taktikai bukásról és tudom, hogy rengetegen szokták használni. Viszont ha az ember tényleg ki tudja javítani egy sokkal jobb jegyre, akkor az egyes helyét átveszi majd a jobb jegy? Szóval, bent marad-e az az egyes valahol a Neptunban? Ha igen, az esetleg számítani fog e majd valamiben miután meg lett a jobb jegy ugyan abban a vizsgaidőszakban?

#egyetem #vizsga #bukás #taktikaibukás
jún. 13. 11:16
 1/3 anonim ***** válasza:
34%

Mindig az jut eszembe, hogy hogy juthat el valaki úgy egyetemig, hogy nem tudja, mi a különbég az ugyanabban szó, és az "ugyan abban..." kifejezések közt.

Példák:

Ugyanabban a pillanatban indultunk.

Ugyan abban a pillanatban még nem értettem, de hamar leesett a poén.

jún. 13. 12:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

1# túlbecsülöd az egyetemeket, mind emberek vagyunk, ezért tévedhetünk.

Kérdező# Vizsgaidőszakban javíthatod az elégtelen vizsgát, az egyes nem törlődik ki, de nem fog számítani. (szerintem nagyon furán néz ki, hogy ott van egy elégtelen meg egy jeles is)

jún. 13. 12:43
 3/3 anonim ***** válasza:
30%

a taktikai bukásról nekem a hallgatói önkormányzatban ülő emberek jutnak eszembe

ha csak az a cél hogy meleg legyen arra jó más esetben a bukás hátráltat mert csúszol mindennel

jún. 13. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!