Egyetemisták, hogy álltok a vizsgákkal?
Figyelt kérdés
Kaptatok valamiből megajánlottat?
Mennyit tudtatok megcsinálni decemberben? Hogy sikerültek?
Mennyi maradt januárra?
dec. 22. 13:30
11/17 anonim válasza:
11 tárgyam van, ebből 9 vizsgás, kettőből volt megajánlott jegyem. Volt 4 elővizsgám, az mind jeles lett. Maradt 5, abból 2 vizsga megvan, így még van 3 januárra. Tanulok keményen. Eddig egy tárgy kivételével minden jeles.
12/17 A kérdező kommentje:
Wow, milyen ügyesek vagytok. Nekem volt egy évközi jegyes tárgyam, meg most decemberben még 3 vizsgás tárgyat letudtam. 1 maradt január elejére, pont a legnehezebb, de abból nem is hirdettek decemberre.
dec. 23. 17:31
13/17 anonim válasza:
Én nem is értem hogy tanultok ilyen jól, milyen szakra jártok?
14/17 anonim válasza:
13, én jogra járok. Két tárgyra mindig két hét felkészülési időt hagyok magamnak, meg szorgalmi időszakban is igyekeztem azért olvasgatni az anyagot minden tárgyból. Bejártam minden órára is, és sokat segített. 11-es vagyok.
15/17 anonim válasza:
Most nem nagyon adtak megajánlottat. Pedig volt 11 oldalas beadandóm is, amin rengeteget dolgoztam és még erre se adta meg, hanem menni kell még vizsgázni is belőle. Pedig levelezős vagyok, de itt is szigorúak a követelmények, sok a tanulnivaló. 9 tárgyam volt a félévben, 4 évközi jegyes, azok meg vannak. A vizsgák még ezután lesznek, nagyon tartok tőlük. Közben dolgozom teljes állásban, szóval alig van szabadidőm.
16/17 anonim válasza:
Nem volt semmiből vizsga kiírva decemberre (innen is a k.rva anyját minden tanárnak meg az egyetemnek). Szerencsére amiből lehetett (1 tárgy) kaptam megajánlottat, de így is maradt 3 vizsgám. Igyekszem mindet letudni jövő héten.
17/17 anonim válasza:
Tegnap végeztem velük. 8 tárgyam jeles, három négyes, szóval elégedett vagyok nagyjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!