Egyetemisták, hogy álltok a vizsgákkal?
Kaptatok valamiből megajánlottat?
Mennyit tudtatok megcsinálni decemberben? Hogy sikerültek?
Mennyi maradt januárra?
Én már nem tanulok, de amikor utolsó évem volt, dec 22-re (azaz a téli szünetre) a 11 tárgyam közül már csak 2 volt vissza. Volt a jegyek közül megajánlott, évközi ZH-s és vizsgás is.
Megjegyezném, hogy az utolsó évemben 24 tárgyam és kb 90 kreditem volt. (mielőtt jönne valaki azzal, hogy 30 az irányadó; mondanám, hogy megvolt ennek a lehetősége...) A fentiek mellett a szakdolgozat és nyelvvizsga, na meg a komplexek.
Tehát a vizsgáim (tárgyaim) úgy voltak meg, hogy előre gondolkodtam, és a téli vizsgaszezont 7-re befejeztem, hogy onnan csak a szakdolgozattal, annak az empíriájával tudjak foglalkozni.
Kettőt tudtam le decemberben, azok nagyon jól sikerültek.
Azonban januárra maradt 4, amiből 2 azért elég nehéz és a másik kettő is tanulós. Karácsonykor nem tervezek tanulni, de utána muszáj nagyon ráfeküdnöm. Addig pihenek. :)
Nekem erre a félévre szerencsére csak 4 vizsga jutott. Ebből letudtam hármat még most decemberben, 1 pedig maradt így januárra (ez lesz az egyik legnehezebb, szóval inkább hagytam rá több időt). A decemberiek szerencsére nagyon jól sikerültek.
Megajánlást az egyik vizsgám szóbeli részére kaptam, így csak moodle tesztet kellett írnom, és a januári vizsgám írásbeli részére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!