Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tanári záróvizsga tapasztalatok?

Tanári záróvizsga tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Januárban fogok záróvizsgázni, egy hete tanulok. Nagyon félek, hogy nem fog sikerülni, elég nehezek és komplexek a tételek, persze lehet, hogy csak én misztifikálom túl az egészet.

Tapasztalatok érdekelnének, elsősorban a PTE-ről, de máshonnan is szívesen meghallgatom :)

#tanár #záróvizsga #PTE #tanári záróvizsga
dec. 20. 23:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#9 ha már ilyen nagyszájúan kritizáltál és belémálltál, akkor idézd légyszíves hol hangzott el, hogy én lenézem a másik szakot, és felsőbbrendűnek gondolom magam stb

Várom.

dec. 21. 14:32
 12/18 A kérdező kommentje:

A módszertan miatt nem félek, 3 éve vagyok főállású tanár a nem létező tanárhiánynak köszönhetően.

Köszönöm a válaszokat!

dec. 21. 21:09
 13/18 anonim ***** válasza:
30%

"aztán még nekiállsz feljebb"

:-OOO

Remélem, te nem tanárnak készülsz, ha ennyire nem tudsz mit kezdeni egy újabb - ráadásul teljesen témába vágó - kérdéssel!

dec. 22. 22:59
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, aki megosztotta a gondolatait!

Túltanultam magam, nem kellett volna ennyit, de dicséretes jelest kaptam :)

jan. 25. 11:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Mondtam én, hogy nem lesz vészes, főleg főállású tanárként már:)
jan. 25. 14:01
 16/18 anonim ***** válasza:

"főleg főállású tanárként"

Azt figyelembe veszik, egyáltalán figyelembe vehetik az értékelésnél?

jan. 25. 20:06
 17/18 anonim ***** válasza:
16, nem arról van szó hogy figyelembe veszik, hanem hogy sokkal több tapasztalata van
jan. 25. 22:34
 18/18 A kérdező kommentje:

16: számít, mert a tételeket a saját tapasztalatokhoz is kell kötni. A vizsgabiztos is félve kérdezte, hogy mennyi gyakorlatom van a differenciálás terén, mert a gyakorló iskolák gyakran homogén tanulókkal dolgoznak, így ez a tétel sokaknak nehézséget okoz.

Én sokat tudtam mesélni, mert falusi, hátrányos helyzetű iskolában tanítok, ahol sok differenciált és hátránykompenzációs eszközt alkalmazunk (DFHT, KIP, KAP, ILMTPR).

Ettől függetlenül megtanulható bármi, csak nem feltétlen lesz hiteles.

jan. 26. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!