Volt már olyan, hogy egyetemen javítottatok 1-esnél jobb vizsgát?
Kaptatok mondjuk 2-est vagy 3-ast, és elmentetek javítani mert azt gondoltátok, hogy ebből többet is ki lehet hozni?
Vagy örültök, hogyha átmentek, ezzel is ki van 1 tárgy pipálva?
#10es vagyok.
Amiatt voltam egyetemen hogy tanuljak, és így most a világ top10 legjobb egyeteme egyikén doktorizom.
7 diplomám¹ van, de így visszaemlékezve inkább csak folyamatosan játszottam a gondolattal, hogy elmegyek javítani, de végül úgy emlékszem egyszer se csináltam meg.
¹Megj: természetesen az alap- és mesterdiplomákat beszámítva, de nem tartom magamat “7 diplomásnak”, csak max. “3.5 diplomásnak”, mivel szerintem az alap- és mesterdiploma nem két külön diploma.
4-es miért lett lepontozva? annyira igaz :D
Én sosem mentem, egyrészt mert mindig akkor megyek el a vizsgára, amikor már nem tudok több tudást összeszedni rá, másrészt van/volt elég vizsgám mindig is, harmadrészt, inkább a fennmaradó időt pihenéssel töltöttem, negyedrészt az egyetemen megtanított arra, hogy ne érdekeljen az eredménye. Annyi csalásról és meg nem érdemelt eredményekről tudok, hogy nem fogom magamat hozzájuk mérni, másrészt elég értékelést kapok a szakmából, hogy tudjam, a tudásom nagy, annak ellenére, hogy ez nem feltétlenül látszik a vizsgaeredményeimen, harmadrészt az én szakmámban tényleg a kutyase fogja kérdezni, még csak a diplomajegyemet se, nemhogy egyes vizsgákat.
Évfolyamtársam rendszeresen elmegy javítani, neki nagyon fontos az átlag az ösztöndíj miatt, számít rá, mint bevétel. Neki éri meg egyedül.
#15. "4-es miért lett lepontozva? annyira igaz :D"
Az irritáló Karen-stílus miatt, ez a drágámozás elég tipikus tanárszakos női duma (meg az is, hogy láthatóan hasra van esve a saját teljesítményétől, pedig a valóságban semmi átlagon felülit nem hozott össze).
17: hát nem tudom elég sok messzemenő információt levontál a stílusa alapján:D
Én elég kemény szakon vagyok, úgyhogy nagyon átérzem ezt az állapotot, úgyhogy jót nevettem a válaszán, mert általában ez az igaz: örülök, ha mindennel végeztem így vagy úgy.
Hát a stílusa olyan, amilyen, de ebből még nem következik, hogy karen, nő vagy tanárszakos - szerintem... nah mindegy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!