Másnak is ilyen retardált osztálytársai vannak, akik komolyan veszik a tesiórás játékokat?
Kérdező: rendben, akkor maradjunk abban, hogy rajtad kívül mindenki hülye, egyedül te vagy a helikopter.
Jogodban áll köcsögnek lenned és köcsögösködnöd másokkal, és ezzel a jogoddal vissza is élsz. Csak akkor nem értem, hogy minek teszel ki kérdést olyan dologról, amiről te mindenkinél jobban tudod a választ...
"maradjunk abban, hogy rajtad kívül mindenki hülye, egyedül te vagy a helikopter."
Nem maradunk ebben, mert ez nincs így. Soha nem írtam és nem is gondoltam ezt. Csak azt, hogy egyáltalán nem kell komolyan venni közönséges tesiórás focit. Vagy szerintetek igen? Gondolom inkább csak szórakozásnak veszitek ti is.
Igen, de abban szerinted mi a szórakoztató másnak, hogy van egy személy, aki LÁTHATÓAN SZÁNDÉKOSAN nem azt csinálja, amit kellene? Azzal nem lenne bajuk (vagy ha lenne, sem lenne jogos), hogy béna vagy, és emiatt rontasz el dolgokat, mert nem lehet mindenki egyformán ügyes, és itt talán meg is érted, hogy az ének órai párhuzamoddal mi a probléma.
Egyébként annak idején én sem szerettem focizni, nem is tudtam, rohangálni meg pláne nem szeretek, de a kapusságot szerettem, ha pedig nem kapus voltam, akkor hátvéd, aki meg Ronaldonak képzelte magát, az volt a csatár.
"Csak akkor nem értem, hogy minek teszel ki kérdést olyan dologról, amiről te mindenkinél jobban tudod a választ..."
Feltettem egy kérdést és erre vártam válaszokat. Érkeztek is. Ennyi. Nem kértem tanácsokat egyáltalán. Az se zavarjon titeket ha bennem semmilyen emocionalitás nincs, ez igaz, bizonyos jelenségek teljesen hidegen hagynak. Az hogy van erről véleményetek és ezt ide leírtátok, rendben van, bár rólatok valamiért a "bagoly mondja verébnek" mondás jut eszembe, de mindegy, ezt most hagyjuk.
Viszont akkor, ha szerintetek szándékosan hátráltatom a többieket a focin, mit tegyek ellene? Nem tudok focizni, nincs hozzá tehetségem, képességem. Tanuljak meg focizni csak azért, hogy a "Kovács Karcsinak" jó legyen tesiórán?
Nem a lányokhoz, mert télen mi is kosarazunk bent a teremben, hidegben nem vagyunk odakint. Kosarazni sem különösebben szeretek (mondom nincs labdaérzékem, ez erre is vonatkozik), de azt a fiúk sem veszi komolyan, csak a focit. Ott nincsenek viták.
Mondjuk a fociban sem csak én vagyok az egyetlen béna az osztályban, hármunknak annyira nem szokott menni, csak a többiek lenyelik a békát, én meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!