Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Másnak is ilyen retardált...

Másnak is ilyen retardált osztálytársai vannak, akik komolyan veszik a tesiórás játékokat?

Figyelt kérdés
Nekem nincs nagy tehetségem a focihoz, így aztán tesin amikor focizunk csak elrúgom valamerre a labdát, nem érdekel hová. Az osztályban persze vannak akik tudnak focizni, de hogy ezek milyen szinte vérre menő csataként fogják fel ezt az egész hülyeséget, az hihetetlen. Emberhez rúgjad már b.zmeg! - üvöltenek mint a sakál, óra végén az öltözőben meg elkezdenek arcoskodni, jön nekem mind a 20 kilójával, hogy majd ő most helyretesz engem. Úgy fogja fel némelyik, mintha az élete múlna rajta. Nem mindegy mi az eredmény? Úgyis mindig másik csapatban vannak, így egyszer nyer valaki, máskor veszít. Őszintén, számít ez valamit?
dec. 6. 17:37
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
42%

Neki számít, neked nem.

Ahogy felteszem vannak olyan dolgok, amik számodra fontosak és érdekesek, és 10-ből 9 ember nagyjából ugyanúgy állna hozzá, mint te a focihoz.

Pusztán emiatt retardáltnak minősíteni valakit viszont inkább rólad állít ki egy nem éppen irigylésre méltó bizonyítványt.

dec. 6. 17:47
 2/37 A kérdező kommentje:

Ja akkor nyilván ők különbek amikor ők sértegetnek, meg beszólnak. Nekik szabad, ugye?

Ugyanolyan vagy mint ők egyeske

dec. 6. 17:52
 3/37 anonim ***** válasza:
83%
Meg lehet érteni, hogy nekik ez a szenvedélyük. Neked meg igazad van, hogy nem kellene nekik arcoskodniuk, mert azt nem indokolja semmi.
dec. 6. 18:37
 4/37 anonim ***** válasza:
17%
Ha a hozzád hasonló falábúak beállnának inkább a lányokhoz aerobikozni, akkor talán még élvezhető lenne más számára is az 45 perc foci
dec. 6. 18:49
 5/37 anonim ***** válasza:
63%
Attól, hogy nincs hozzá tehetséged, nem kéne elrontani más szórakozását azzal, hogy a saroknak passzolgatsz unott arccal.
dec. 6. 18:54
 6/37 A kérdező kommentje:
Ezek szerint bármelyikőtök bepofázna nekem, ha együtt fociznánk tesin?
dec. 6. 18:56
 7/37 anonim ***** válasza:
46%

Nem, én konkrétan folyamatosan neked passzolnék, hogy

1) érezd magad baromira nyomorultul, hogy ahelyett hogy zsebretett kézzel ácsorognál, csinálnod kell valamit

2) a tanárnak is feltűnjön és ültessen le

dec. 6. 19:00
 8/37 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy "teljesen véletlenül" eltalálnálak a labdával 7-es
dec. 6. 19:05
 9/37 anonim ***** válasza:
46%
Ha tényleg olyan tehetségtelen vagy akkor 2 méterről se találsz el
dec. 6. 19:05
 10/37 A kérdező kommentje:

Ilyenkor lenne hozzá tehetségem ha azt veszem észre hogy direkt szívózol

Azt mindig visszaadom

Miért, te olyan fenomén vagy fociból?

dec. 6. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!