Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Másnak is ilyen retardált...

Másnak is ilyen retardált osztálytársai vannak, akik komolyan veszik a tesiórás játékokat?

Figyelt kérdés
Nekem nincs nagy tehetségem a focihoz, így aztán tesin amikor focizunk csak elrúgom valamerre a labdát, nem érdekel hová. Az osztályban persze vannak akik tudnak focizni, de hogy ezek milyen szinte vérre menő csataként fogják fel ezt az egész hülyeséget, az hihetetlen. Emberhez rúgjad már b.zmeg! - üvöltenek mint a sakál, óra végén az öltözőben meg elkezdenek arcoskodni, jön nekem mind a 20 kilójával, hogy majd ő most helyretesz engem. Úgy fogja fel némelyik, mintha az élete múlna rajta. Nem mindegy mi az eredmény? Úgyis mindig másik csapatban vannak, így egyszer nyer valaki, máskor veszít. Őszintén, számít ez valamit?
dec. 6. 17:37
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
46%
Annyira vagyok jó hogy a hozzád hasonló lustákat kellemetlen helyzetbe tudjam hozni
dec. 6. 19:26
 12/37 A kérdező kommentje:

Ez úgy néz ki, hogy amikor odakint is jó idő van, akkor mi fiúk kint az udvaron focizunk, a lányok meg bent a teremben kosaraznak a tanárral. Szóval mi egyedül vagyunk, ezért a játékért jegy sem jár. És ha nincs hozzá tehetségem, meg nem is érdekel az egész, akkor mit hajtsam magam? Nem VB-döntő ez, csak egy tucat játék a többi között. Ami ma is van meg másnap is. Csak ugye itt muszáj tesin valamit, de magamtól soha nem állnék be focizni sehová. És szerinted engem érdekel, hogy más ettől jól érzi magát, hogy most ő van a nyertes csapatban? Qvára lexarom. Volt már többször is, hogy én is a győztes csapatban voltam, fikarcnyit sem érdekelt.

Egyébként sportolok én is, sakkozni szoktam. Sokszor van hogy nem én nyerek. Nem csinálok belőle világproblémát. Ezek meg igen.

dec. 6. 19:34
 13/37 anonim ***** válasza:
0%

Nah ebből pont látszik is hogy lusta vagy, kár hogy a tanár nem futtat meg külön pár körre.

Amúgy képzelj el egy fordított esetet amikor leülsz valakivel sakkozni és az ellenfeled unott pofával összevissza tologatja a bábukat, néha szabályosan, néha szabálytalanul, neked meg minden nap el kell viselni.

dec. 6. 19:42
 14/37 A kérdező kommentje:
Nem zavarna. De például figyelj, akkor aki énekórán jól énekel, az miért nem b.ssza le azt, akinek nincs hangja és akkor ez őt zavarja hogy nem szólt szépen kórusban a dal? Ahogy az énekléshez, úgy a labdajátékokhoz sincs mindenkinek tehetsége, képessége. Akkor a focit miért veszik mégis komolyabban, mintha az életük múlna rajta?
dec. 6. 19:52
 15/37 anonim ***** válasza:
40%

Ha a tanár azt kéri, hogy sakkozzatok, akkor elkezded random rakosgatni a figurákat?

A fociban gólt kell rúgni, és el kell kerülni, hogy gólt kapj. Ehhez csapatban kell dolgozni. Én sem vagyok nagy focista, de ezt bőven felfogom.

dec. 6. 20:08
 16/37 anonim ***** válasza:
56%

"akkor aki énekórán jól énekel, az miért nem b.ssza le azt, akinek nincs hangja"

Mert a kettő nem ugyanaz. Pont.

"Ahogy az énekléshez, úgy a labdajátékokhoz sincs mindenkinek tehetsége, képessége"

De Te szándékosan cseszed el más játékát... ez rohadtul más.

dec. 6. 20:12
 17/37 anonim ***** válasza:
34%
#13: Szerintem a kérdező még örülne is annak, hogy köröket kell futnia foci helyett.
dec. 6. 20:59
 18/37 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező: te vagy a definíció szerinti kretén.

Hogy a többiek beszólnak neked a foci miatt, teljesen jogos. Hogy a stílus milyen, az egy más kérdés, de ha az iskolában is hozod ezt a vernivaló gyökér stílust, mint amit itt bemutattál, akkor nem csodálom, hogy úgy viselkednek veled, ahogy.

Én azt is megértem, hogy tehetségtelen vagy a focihoz, nem is szereted, és neked nyűg az egész, de ez még nem jogosít fel téged arra, hogy más szórakozását elrontsd. Általában egyébként igaz, hogy ha az ember elkezd egy játékot, akkor azt meg szeretné nyerni, és rohadtul tudja irritálni, hogyha ebben szándékosan hátráltatják.

Egyébként miért nem csatlakozol a lányokhoz a kosárhoz, ha a foci nem tetszik? Ja, hogy az sem megy, és ott is megutáltatnád magad mindenkivel, mert szabotálod a szórakozásukat, én kérek elnézést...

Nem muszáj egyébként sem fociznod, sem kosaraznod. Kérd meg a tanárt, hogy rakjon össze neked egy programot a tesire, hogy legalább mozogj valamit az órán, ha már neked derogál a tömegsportolás.

dec. 6. 22:16
 19/37 A kérdező kommentje:
Nem a stílusomról kértem véleményt, az olyan, amilyen, azt vállalom, nem is akarok másnak látszani (ellentétben itt veletek, akik megjátsszátok a nagy szentet, aztán ugyanolyan parasztok vagytok mint én). Amúgy ezt a szemetekbe is megmondanám, ha már olyan nagyon bátornak hiszitek magatokat. Nem panaszkodni jöttem csak megkérdeztem hogy ezt a sz.r semmi focit minek veszik véresen komolyan mintha az életük múlna rajta. De látom ti is ugyanúgy álltok hozzá. Én is ugyanúgy fogok ezután is. Amúgy igen, futni szeretek, szoktam is, de a labdajátékokhoz nincs semmi érzékem és nem is fogom megtanulni, csak hogy más kedvét ne rontsam el, abszolút nem érdekel.
dec. 7. 09:28
 20/37 anonim ***** válasza:
58%

#19: a világon semmit nem tudsz rólunk, de szenélyeskedni próbálsz.

Játéknak akkor van értelme, ha alapvető elveket betart az ember, ami k*rvára messze van a "véresen komoly" szinttől. Nem, Te konkrétan stabotálod más szórakozását, miközben csak egy minimumot kellene teljesíteni, amihez semmilyen érzék nem kell.

Egyébként ha ennyire asszertív vagy, miért keresed itt az önigazolást tegnap óta?

dec. 7. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!