Másnak is ilyen retardált osztálytársai vannak, akik komolyan veszik a tesiórás játékokat?
Mert te aztán sokat tudsz rólam.
Nem keresek semmilyen önigazolást, feltettem egy kérdést, leírtam egy helyzetet, arra használtam a fórumot amire való. Nem sajnáltattam magam és a stílusom is vállaltam ellentétben veletek. A kérdésre jöttek válaszok is. És miért baj ha nem értünk egyet? Ti ugyanúgy személyeskedtek, engedtessék meg nekem is. Ti sem vagytok különbek. Úgy látszik nem fogjuk tudni megérteni egymást, de miért fáj az nektek?
Amúgy meg szoktam nézni meccseket is és a játékosok nagyon sokszor ott is lexarják az egészet. Nekik ráadásul ez a foglalkozásuk, ebből élnek. Mi meg nem. Nekik a profiknak lehet így hozzáállni, nekem meg nem?
"Mert te aztán sokat tudsz rólam."
Hol állítottam, hogy sokat tudok rólad?
"Ti ugyanúgy személyeskedtek"
Hol tettem ilyet?
"Nekik a profiknak lehet így hozzáállni, nekem meg nem?"
Ez viszont már óvodás szintű érvelés.
Nem személyeskedtünk, hanem tényeket írtunk... Az, aki képtelen egy minimálisan is odafigyelni a másikra, arra nem tudunk (és nem is akarunk) jobb szavakat használni.
Nálad emócionálisan nagy problémák vannak, de az biztos, hogy képtelen vagy átérezni az érzéseiket.
Egyfelől ne te döntsd már el, hogy ki, mit, mennyire vesz komolyan, másrészt majd azokat annak a csapattársai teszik helyre, nem kell miatta aggódnod.
De igazad van abban, hogy törvény nem tiltja, hogy komolyan nem veheted a játékot, de azt sem tiltja, hogy ennek függvényében beolvassanak neked, szóval akkor ne rinyálj, ha ilyen érzelmeket váltasz ki másokból.
Egyébként törvény azt sem tiltja, hogy tűvel piszkáld a szemedet, valahogy az mégsem jut eszedbe...
"te vagy a definíció szerinti kretén. Hogy a többiek beszólnak neked a foci miatt, teljesen jogos. Hogy a stílus milyen, az egy más kérdés, de ha az iskolában is hozod ezt a vernivaló gyökér stílust, mint amit itt bemutattál, akkor nem csodálom, hogy úgy viselkednek veled, ahogy."
Szóval ez nem személyeskedés, hanem komoly érvekkel alátámasztott diagnózis. Nem baj, ezért sem reklamáltam, csak akkor ne hirdessétek magatokról, hogy ti mennyivel különbek meg empatikusabbak vagytok akik mindig megértitek a másik embert, miközben ti is magasról lexarjátok. Ez képmutatás és kezdettől fogva ezt csináljátok. A hiba nemcsak nálam van, csak ti ezt el nem ismernétek.
Talán az nem óvodás szint, hogy valaki véresen komolyan vesz egy teljesen átlag tesis foglalkozást, aminek semmi jelentősége nincs, mintha az élete ezen múlna?
"képtelen egy minimálisan is odafigyelni a másikra" "képtelen vagy átérezni az érzéseiket"
Ez így is van, de csak ebben a helyzetben. Egyébként nem haragszunk egymásra, sőt többükkel együtt lógunk szabadidőnkben, haverkodunk. Ez a kérdés kifejezetten erre a helyzetre vonatkozik, nem általában kérdeztem.
"azt sem tiltja, hogy ennek függvényében beolvassanak neked"
Be is szoktak, én meg visszaadom nekik. Miért, talán te hasonló helyzetben, ha te beolvasnál nekem, én meg neked, te problémáznál emiatt?
"Szóval ez nem személyeskedés, hanem komoly érvekkel alátámasztott diagnózis."
Kérd ezt számon azon, aki ezt írta, és ne kollektívan kritizálj minket.
Ezért az ezt követő gondolatmeneted teljesen irreleváns. Az pedig, hogy "ne hirdessétek magatokról, hogy ti mennyivel különbek meg empatikusabbak vagytok akik mindig megértitek a másik embert", egyszerűen szalmabáb érvelés.
"Talán az nem óvodás szint, hogy valaki véresen komolyan vesz egy teljesen átlag tesis foglalkozást, aminek semmi jelentősége nincs, mintha az élete ezen múlna?"
Tessék, megint másra mutogatsz, hogy "nekik szabad?". Szerintem ebből ki kellene nőni.
Mivel négy és feles vagy, gondoltam ugyanazzal az emberrel beszélgetünk. Tehát többen vagytok négy és felesek.
Nem szalmabáb érvelés, mert te csak azt akarod kihozni, hogy én vagyok a hibás (amit én elismerek, de én úgy tekintem, hogy ez részemről egy reakció egy szerintem sérelmes helyzetre), de sem az érintett osztálytársaim nem azok, ti meg főleg nagyon faxa gyerekek vagytok, mert ti a világért sem tennétek ilyen "égbekiáltó bűnt" mint én, mert ti mindig mélyen megértitek a másik embert miközben tudjátok hogy ez önbecsapás.
"Tessék, megint másra mutogatsz, hogy "nekik szabad?". Szerintem ebből ki kellene nőni."
Nőjenek ki ők is belőle és akkor nincs probléma
"Mivel négy és feles vagy"
Vannak bajok...
"ti meg főleg nagyon faxa gyerekek vagytok"
Ezt továbbra is csak Te magyarázod bele a válaszokba.
Moi elmagyaráztuk, hogy mi a háttere annak. Bűn talán az, hogy megértek egy másik embert (akit Te pusztán retartéktnak minősítesz) ilyen helyzetben, illetve deklarálom, hogy szándékosan nem okoznék rosszat neki? Ha igen, akkor nagy baj van.
"Nőjenek ki ők is belőle és akkor nincs probléma"
És folytatod tovább... :D
Tudod ott kezdődik az egész, hogy az osztálytársaid nem retardáltak ennyi alapján. Vagy akkor Te most retardáltakkal barátkozol? ("Egyébként nem haragszunk egymásra, sőt többükkel együtt lógunk szabadidőnkben, haverkodunk.")
Ha esetleg ezt teszed szóvá: a NÉGY éves lányomnak is rendszeresen elmondom, hogy hagyjon békén azzal, mások mit csinálnak, másoknak mit engednek, mert nem ez számít, hanem hogy ő mit csinál.
Lehet, hogy neked nem mondta el senki ezt négy évesen. De attól ez még nem arról szól, hogy én vagyok a "faxa gyerek", vagy hogy ez csak személyeskedés, nem pedig jó tanács.
Négy és fél pipátok van. Neked nem tűnik fel? A stílusotok is hasonló, ezért gondoltam hogy egy emberrel kommunikálok. Ha nem, akkor bocsánat.
Nem bűn hogy megértesz egy másik embert, de az sem bűn, amit én csinálok. Ha igen, szerinted miben az? Nem okozok kárt neki semmiben.
Ja hogy számodra annyira elképzelhetetlen, hogy egyik percben leüvöltik a fejedet, másik percben meg már elfelejtjük az egészet? Pedig van ilyen. Persze a froclizgatások mennek ilyen téren oda-vissza. Nem mindegyikükkel vagyok jóban, de többekkel is. Itt különbözünk valóban, de ez csak egy élethelyzet a sok közül. És ők is tudják, hogy erről ez a véleményem. Próbálják nekem mindig mondani, hogy ez a foci nekik milyen jelentőséggel bír, de tudják hogy nem érdekel. A "retardáltban" azok is benne vannak, akikkel kevésbé szimpatizálunk egymással. Meg akikkel haverkodunk is. De csak ebből a szempontból használom rájuk ezt a jelzőt. A bandából meg van olyan aki másban különbözik tőlünk. És ő is gyökérnek tart minket, amikor b.sztatjuk őt emiatt a tulajdonsága miatt. Csak ő nem írt ki erről kérdést.
Most ez tényleg ennyire megmagyarázhatatlan furcsa helyzet szerintetek, hogy akkor ott a tesiórán egyesek szinte "ölni tudnának" a sikerért, hogy ők nyerjenek, és én ebben akadályozom őket, következő szünetben meg együtt hülyülünk? Azért annyira nem az. Vagy te csak emiatt örökre haragudnál rám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!