Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Itt vagyok 12.-Ben és fogalmam...

Itt vagyok 12.-Ben és fogalmam sincs hogy mivel szeretnek továbbtanulni Tudtok esetleg szakokat ajanlani amibe nem a matek van fopontban?

Figyelt kérdés
őszintén már van egy közép szintű 3-as digi kult érettségim amibe 0 energiát fektettem és az informatika mindig érdekelt és most terveztem emeltezni úgy hogy keszulok és tanulok de fakton semmit nem tanítanak már mindjárt itt s fel év és meg nem nyúltam szinte emeletes anyaghoz na és a matek sem Az erossegem nem a logika nincs meg egyszerűen csak nem tanulok és bár ez a hozzáállás egyetemen nem elég tisztában vagyok ezzel leginkabb gazdaság infót néztem ki de nem tartom magam elégnek hozza a sok matek miatt és mert felek hogy raunok gondolkodtam ilyen gazdasági dolgokon de nem tudom és egy emelt Angollal meg talán egy emelt digi kultal azt se tudom hova vennének fel. Milyen szakokat ajánlotok?

ma 20:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs sok matek a gazdinfón, nyugodtan próbáld meg
ma 20:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Semilyet. Tanulj szakmát.
ma 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!