Titeket is stresszel a gimi ?
Folyton streszelek az iskolán ,rettegek ,hogy nem vagyok elég jó és ,hogy rosz jegyet kapok,úgy érzem nem vagyok elég okos kisé önbizalomhiányos is vagyok
Van valamilyen tippelek, tanácsotok?
A gimi nálam kb pokol volt. Az első 3 év is szar volt, mert a tanárok 80%-a napi szinten elhordott minket mindennek, tanítás helyett, és ebből álltak a napjaink. De a 12...Na az tényleg maga a pokol volt. Érettségi előtt hónapokig nem aludtam rendesen, állandóan gyomoridegem volt, stresszeltem, sírtam, alvásparalíziseim voltak állandóan, alavászavarom volt, nem tudtam rendesen enni, megfogytam, stb. Mert akkor már napi szinten azt hallgattuk, hogy nem lesz érettségink, de nem segítettek a tanárok semmit. Pl nem adtak ki abszolút szóbeli tételeket, nem tanítottak 4 évig szinte semmit(Max kivetítették a táblára, és ennyi volt az óra, a tanár meg közben telefonozott), de volt hogy filmet néztünk órán, stb. Nagyon gáz volt. Én el is hittem, hogy nem lesz erettsegim. Szalagavatómat se szerettem. Elmenni se akartam, mert úgy voltam vele, hogy nincs mit ünnepelni. Nem lesz bizonyítványom.
Végül lett, és azóta egyetemre járok. Itt lesz egy halom vizsgám nem sokára, de nem stresszelek. Leszarom. Az egyik legjobb vagyok a csapatban, mert mindennap tanulok, és mindig bejárok becsülettel.
Sziasztok gyorsan írtam,de valóban nem túl jó a helyesírásom.
Köszi az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!