Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményed arról, hogy a...

Mi a véleményed arról, hogy a diákok a szigorú bánásmód miatt inkább stresszelnek, mintsem hogy motiváltak lennének?

Figyelt kérdés
júl. 4. 15:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Egyéne válogatja, mi hatékony
júl. 4. 15:42
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem érthető. A legmotiválóbb tanáraim egyáltalán nem voltak szigorúak.
júl. 4. 15:47
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
real
júl. 4. 15:57
 4/11 anonim ***** válasza:
63%

Szigorú bánásmód szerintem nincs a mai iskolákban. Anno én az 1980-as években voltam általános iskolás. Akkor volt szigorú bánásmódban részem utoljára.

A mai diákok motiválatlanságát szerintem teljesen más okozza.

júl. 4. 16:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Már pedig én tapasztaltam olyat, hogy a noob tanár kiabált valakivel a folyosón, akár jogosan, akár nem, nincs joga kiabálni senkivel. Kiabáljon saját magával a koncerten.
júl. 4. 16:08
 6/11 anonim ***** válasza:
48%

A kiabálás néha lehet jogos. Például: a szünetben a diákok nagy része a folyosón mászkál és egy diák elkezdi ütni a másikat. Ekkor a tanár jogosan kiabál rá a verekedős diákra (+ szétszedi a verekedőket).

Elképzelhető az is hogy amit te kiabálásnak veszel az szimplán csak hangos beszéd. Gondolj bele ha vannak százan a folyosón és tanár suttogva mond valamit az egyik diáknak! Szerinted hallani fogja?

júl. 4. 16:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Szerintem igen.
júl. 4. 16:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem kell szigor. Főleg abban a helyzetben ami most van az oktatásban. És a szigor nem egyenlő a büntetéssel és más negatív dolgokkal.

Pont a szigor mellőzése és a tekintély elvesztése okozza a folyamatosan növekvő butulást ...már már devianciának is nevezhető ami jelenleg az általános iskolások átlagos szintje.

júl. 11. 08:24
 9/11 anonim válasza:

8-as, egyetértek, kell a szigor. Meg kell tanulnia a diáknak/tanulónak/ gyereknek a határokat. Mert otthon ezt már rég nem tanítják a szülők. (Tisztelet a kivételnek.) Inkább a tanárral szemben a gyereknek adnak igazat!!!! Micsoda bunkóság.

Aztán, később meg semmibe veszi a szüleit is!!!!!!

júl. 11. 13:59
 10/11 A kérdező kommentje:
Jah, verjük meg a neveletlen diákokat, mint a sötét középkorban. És ha valaki repetát kér a menzán, rá kell kiabálni, vagy nádpálcával verni mert mindenki egy adagot fog kapni... Szegény Twist olivér.
júl. 11. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!