Mihez lehet fordulni, ha nem megfelelő a bánásmód?
Figyelt kérdés
És nem kihez. Merthogy a megfelelő szervre lennék kíváncsi! A továbbtanulásom ügyében fordultam az iskolához, ahol érettségiztem! Ahogy a titkárnő beszélt velem, az nem csak szimplán felháborított, egyszerűen megalázónak éreztem, ahogy lekezelt! Egy számomra fontos információval kapcsolatban is hívtam, amikor jelentkezni akartam az emelt szintű érettségire, hogy jobb esélyekkel induljak a felsőoktatásban és nemhogy nem segített, kb. ki kérte magának, hogy én hozzá fordulok! Az ügyet nem kívánom szó nélkül hagyni! Fogyasztóvédelem? Vagy milyen szerv, akinél ilyenkor panaszt lehet tenni?2012. febr. 10. 15:34
1/1 A kérdező kommentje:
Senkinek nem jut eszébe építő jellegű tanács?
2012. febr. 15. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!