Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen foglalkozás...

Szerintetek milyen foglalkozás lenne számomra megfelelő?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, cukrász szerettem volna lenni, de az iskola orvos a gerincem miatt nem javasolta, hogy bármilyen nehéz fizikai munkát végezzek, ezért elvégeztem egy OKJ-s tanfolyamot, amivel irodában tudok dolgozni, viszont nem tudok vele elhelyezkedni. Szeretnék valami olyat tanulni, amit szeretek és tudok is csinálni. Alapvetően csendes és zárkózott személyiség vagyok, szeretem az állatokat, szeretek számítógéppel dolgozni, olvasni, sportolni. Sajnos az érettségim nem sikerült jól, mert a vizsgákon bepánikolok és elrontom őket, hiába tanulok rájuk rengeteget, így az egyetemekre/fősulikra való jelentkezés is felesleges.

Nem tudom mi tévő legyek. :(

2012. jan. 4. 18:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha gerincbajos vagy, az irodai munkát semmiképp nem ajánlom.... A görnyedés/ egész napos kényszertartás a gép előtt nagyon durván hazavágja a gerincet, rosszabb, mintha mozognál munka közben. Ezt saját bőrömön tapasztaltam.

A cukrász emelget nehezet...?

Kisállatkereskedés?

Lovas terapeuta...?

2012. jan. 4. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!