Érdemes levelezőre váltani, ha nem érzem jól magam az egyetemen?
Figyelt kérdés
Nem nagyon tudtam barátokat szerezni, sokat szorongok, stb. Így érdemesebb lenne levelezőre váltani?nov. 5. 10:58
1/2 elistvan válasza:
Ha mellette dolgozol pl akkor érdemes. Barátokat menet közben biztos szerzel. Adj egy kis időt magadnak!
2/2 anonim válasza:
Én levelezőre járok, és nem mennék át semmi pénzért nappalira. Nappalin is jó a társaság, szoktam velük bulizni, de a levelező már most egy jól összeszokott csapat nálunk. Lazább is, nincs annyi szabály sem, stb. Nyilván tanulni többet kell, mert sok anyag van amit önellòan kell feldolgoznunk, de én szeretem így. Nem nekem való már ez a merev rendszer, ami nappalin folyik. Mondjuk én melózok is emellett.
De ez én vagyok.
Ha nagyon rosszul érzed magad, akkor menj át levelezőre. Ne idegen emberek döntsenek helyetted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!