Melyik szakon nincs, vagy csak nagyon kevés a csoportmunka és prezentáció készítés?
Figyelt kérdés
okt. 23. 20:20
1/13 anonim válasza:
Sok ilyen van, de nem csak szakon, egyetemen karon, vagy tanáron múlik, hanem éppen az időszaktól, képzési formától. Most pl. van egy olyan tárgyam, amelynél előző félévben levelezőn is volt féléves, csoportos feladat, most már nincs.
Kicsit szűkítsd az érdeklődési kört.
2/13 anonim válasza:
Matematika szakon például elég kevés van szerintem…
3/13 A kérdező kommentje:
Például gtk-n van?
okt. 23. 21:41
4/13 anonim válasza:
GTK-n szokott lenni a képzés jellegéből fakadóan. De ahogy fentebb is írták, egyetem/szakfüggő is.
5/13 anonim válasza:
Manapság sajnos divatos a csoportmunka stb. de minél matekosabb szakra mész, annál kevesebb van.
6/13 anonim válasza:
Ez hülyeség, hogy a matek szakon kevés. Nekem kereskedelem-marketing szakon rengeteg van. Barátomnak is harmadik félévében programtervező informatika szakon, való igaz, nem matekos, hanem informatikás tárgyakon. Szerintem inkább bölcsész szakokon kevesebb.
7/13 A kérdező kommentje:
#6 Én eddig úgy gondoltam, hogy pont hogy inkább bölcsész szakokon van sok. Anglisztikán, pszichológián pl rengeteg volt
okt. 24. 09:24
8/13 anonim válasza:
Lehet ott is, de informatika, gazdaságon is nagyon sok van.
9/13 anonim válasza:
Gazdaságtudományi karon is elég sok van, de összességében ez annyira tanárfüggő. Nálunk is volt olyan tanár, akinél elvileg csoportmunka kellett, de ha annyira akartad, egyénileg is megcsinálhattad, szóval ez tanárfüggő.
10/13 anonim válasza:
Én bölcsészkaron tanítok, szinte folyamatos a csoportmunka és a prezentáció.
Viszont statisztika mesterszakon is végeztem, nulla volt a csapatmunka és prezentáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!