Nappali okj-n vannak dolgozatok, felelések, csoportmunka, előadások, mint gimiben voltak, vagy csak félévi vizsgák?
Figyelt kérdés
2020. júl. 14. 23:57
1/2 anonim válasza:
Ugyan úgy vannak mint középiskolában, nálunk csoportmunkák nem voltak csak egyéni feladatok amiből feleltünk bár szerintem egy tanár függő.
2/2 anonim válasza:
Hát, modulzáró dogák vannak, és a végén meg van naagy szóbeli felelés bizottság előtt. Ja és szóval nem olyan kötött, mint a gimi, de szóval tehát meg van szabva, hogy valahol pl max 20%-ot hiányozhatsz. Az mondjuk hétvégi képzés volt, amire én jártam. Ja meg szal a gyakorlati vizsga is ha van, akkor az is a végén pl ha mondjuk szerkesszél meg egy könyvborítót az alábbi elemekből, és akkor megkapod a fájlt, és rakj össze belőle valamit. Tehát ilyen is lehet még egy szóbeli mellett pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!