Egyetemi órán mi van ha nem működik a csoportmunka?
3 fős csoport vagyunk, előző félévben már az egyik taggal dolgoztam együtt, akkor viszonylag jól ment minden.
Most viszont összetettebb a feladat, szakirodalmakat kellett keresni (most vagyunk elsőévesek, szóval ez sem volt túl könnyű), ezt is egyedül csináltam meg. Hiába írok nekik minden héten többször, a válasz, hogy oké elkezdhetjük, aztán senki nem küld el senkinek egy vázlatot sem. A határidő 1 hét múlva lejár, és azon gondolkoztam, hogy megcsinálom egyedül, a feladat részeihez mindenhova a saját nevemet írom, aztán beadom utolsó pillanatban, ha addig nem jelentkeznek, hogy azért mégse szúrjak senkivel a határidő előtt.
Személyesen is beszéltünk már, kértem őket viccesen, komolyabban, hogy csináljuk meg együtt, mert nem szeretném emiatt bukni a tárgyat.
Ilyen megoldható egyetemen? Elfogadja a tanár ha csoportmunkát egyvalaki ad csak be?
Már nincs kedvem könyörögni, én érzem magam kellemetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!