SOS! Ha csoportmunkát szervezek, akkor 1-1 feladat után mutassák be, vagy csak a végén, az összes elvégzése után?
Figyelt kérdés
Tanitásom lesz - első- és jól szeretnék teljesiteni.
Csoportos munkát szereték, különböző feladataik lesznek (kb5). Úgy gondoltam, hogy sorban, ahogy végzik a feladatokat, pl ha végeztek az elsővel, bemutatják egymásnak, megbeszéljük hogy sikerült megoldani (2-2 csoportnak lesznek egyformák, a másik kettő értékeli addig hogy helyes vagy sem) aztán rátérünk a következő feladatokra, sorban.
Ezt lehet igy, vagy csak majd a végén, ha végeztek az összessel akkor ellenőrizzük és akkor mutassák be?
Azért választanám az első opciót, mert akkor legalább én sem ülök tétlenül 30 percig hanem vezetem a bemutatásokat. Szerintetek?
2018. jan. 22. 13:09
1/1 anonim válasza:
Szerintem is az a jobb változat, ha feladatonként haladtok a megbeszéléssel. Egyben minden feladatot megoldani, és utána egyben mindent átbeszélni baromi unalmas és egyhangú, sokkal változatosabb, ha ezek váltakoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!