Megéri a Debreceni Egyetem jogi karán tanulni?
Már most leszögezném, hogy a negatív kommentelők kíméljenek, senki nem kíváncsi rátok.
Az egyik kérdésem, hogy az olyan tanulók, akik nem színötösök mindenből mennyi esélyük van a bekerülésre? Történelemből ötös vagyok, abból szeretnék emeltezni is, illetve még ha jól tudom a magyar és az angol az, ami jelentős? Ezekből négyes vagyok, habár ha szorgalmasabb lennék menne jobban is. Ha a jegyek számítanak is, csak 11. osztálytól nézik? Elnézést, ha ezek fent vannak az egyetem oldalán, termeszetesen már ott is szétnéztem, de nem mindenre találtam választ. Bármilyen tanács jöhet, hogy több esély legyen bekerülni.
Sokan mondják, hogy a jog valami rettenetesen nehéz és sokan ott is hagyják. Ez igaz? Illetve milyenek ott a tanárok? Szivatósak, jófejek stb..
Má régebbóta érdekel komolyan ez az irány és motiváltnak is érzem magam. Szívesen meghallgatok mindenkit, aki ezen az egyetemen tanul, vagy ha nem is pont Debrecenben, de valahol máshol jogot :). Minden kis részlet érdekel egyébként, tehát hogy milyen egy jogi hallgató napja, stb. Tanácsokat elfogadok. Előre is köszönöm
16/L
#10 én a Pázmányra jártam, és egyáltalán nem igaz amit mondasz hogy megpusztulás.
Miért kell hallomás alapján hülyeségeket mondani?
Akkor mondj véleményt az ELTE-ről és a Pázmányról ha oda jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!