Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A fizika tanárom szinte nem...

A fizika tanárom szinte nem is tanít rendesen, mit lehet vele tenni?

Figyelt kérdés
Nyilván nem azt szeretném ha kirúgnák, mert tudom, hogy hatalmas a tanárhiány, ezért meg kell tartaniuk a legrosszabbakat is. Nos annyi a lényeg, hogy a fizika tanárommal előfordul, hogy nem jön be órát tartani,néha kimegy telefonálni és vissza se jön, majd csak a következő órán kopogtat be, hogy nálunk hagyta a táskáját, úgy írat tzt, hogy az anyagról fogalmunk sincs. Jelenleg a sürűséget vesszük és nem magyarázott el semmit, random feladatokat oldottunk meg úgy, hogy a táblára felírta,a számolását, de semmit nem magyarázott, szakkörön szóvá tettem, hogy nem értünk semmit és így nem éri meg tzt írni, de azt mondta, hogy én értem az anyagot és a többiek miatt ne aggódjak. Engem nagyon sokszor bámul is, nem vagyok szép lány, van rajtam fölösleg, pattanásos vagyok és nem mellesleg a hajam általában kócos, nem hordok kirívó ruhát, szóval még azt sem lehet mondani, hogy azért bámul engem. Mit lehet egy ilyen tanárral csinálni? Általános iskolás vagyok és nem akarok úgy gimibe menni, hogy semmit nem értek az anyagból,magántanára nem telik, interneten nézek videókat, de akkor is frusztrál, hogy a saját szabadidőmet kell feláldozni arra, hogy megértsem az anyagok, azért, mert a tanár akinek ez lenne a dolga nem tanítja meg. Köszönöm ha valaki válaszol!

okt. 14. 22:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Középiskolában is tudsz puskázni. Vagy fizikus akarsz lenni?
okt. 16. 08:21
 22/23 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudsz csinálni. Gimiben majdnem az összes tanárom ilyen volt. Tudta az igazgató is, meg mindenki, hogy ez a felhozatal, de mindenki telibe szarta. Inkább mi is lógtunk óráról, meg részegen jártunk be, mert úgysem tanultunk soha semmit. Az érettségi is kegyelem kettessel meglett mindenkinek, aztán ennyi.

Aki egyetemre akart menni(pl.: én) az ment es újravizsgázott később.

Magyarországon ez a megszokott, főleg keleten. Pedig én sem a gyűjtőbe jártam, és mégis ez volt.

okt. 17. 13:21
 23/23 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, de azt gondolom, hogy van ott egy igazgató, akinek az a dolga, hogy ellenőrizze a munka minőségét. Tessék menni az igazgató úrhoz, asszonyhoz. Ez az ember fizetést kap. Dolgozzon meg mindenki érte. Ugyanezt elnéznénk egy elsős tanító néninek betűtanítás időszakában, vagy egy érettségiztető magyar tanárnak??? Ennél az is többet ér, ha egy lelkiismeretes nem fizika szakos olvastatja át az anyagot ( általános iskolai fizika nem egy iszonyat), mint hogy az érdeklődéseteket sem kelti fel a tudomány iránt. Most kellene megtapasztalnotok, hogy ilyen is van, lehet, hogy 1-2 tanuló ebben az irányban tanulna tovább. És HA EGY IS VAN KÖZTETEK, AZ UGYANOLYAN ÉRTÉKES, MINT BÁRKI ÉS JOGA VAN ARRA, HOGY TANULHASSA!!!!! Én a mai eszemmel nem dugom a fejem a homokba, minden gyerek értékes a szüleinek és a világban is, tehát ki kell állni az érdekeitekért. Menni kell, szólni kell. Mondani k!! Nem a kettesre hajtunk a világban, hanem a JÓRA!
nov. 16. 10:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!