Gazdálkodás és menedzsment szakról mi a véleményetek?
Hát igen, ez a nagy problémám vele, hogy lesz e állás amit betudok majd tölteni, ha nem rangos suliba megyek.
Ráadásul szeretnék dolgozni gyakornokként, de ha több ezren vagyunk akkor esélytelen kb, hogy én leszek kiválasztva.
Műszaki menedzser lenne a másik, de szerintem sokkal nehezebb mint ez.
Nem valószínű, talán egyedül, hogy végzek utána egy mestert egy nevesebb egyetemen. Talán még magamat, hogy magas vagyok egy hollywoodi mosollyal és egész jóképű.
Viccet félretéve, akkor ez a szakot felejtsem el, ha nem nemes egyetemre megyek, mert akkor se nem lesz gyakornoki melóm, de a feljebb lépni se tudok majd, mert nem a. BME-N végeztem, vagy a corvinuson?
Akkor még is mit végezzek? Mert ez az egyetlen gazdasági szak, ami van az egyetemen (legalább is ahová van elég pontom), és a mérnökit jelen tudásom szerint végig se tudnám csinálni, így a műszaki m. is kieset. Soo?
DUE a cél, sokan negatívan vannak vele, de nálunk nagyon sokan itt végeztek (munkahely) és nem éri őket negatív kritika miatta. Állítólag nagyon korrektek a tanárok és semmivel nem fogsz kevesebbet tudni, mint egy pte-n. (ehhez tudok viszonyítani)
Ahhoz képest, hogy egy Kodolányi meg egy edutus milyen, ez szerintem jóval jobb.
Egy lány akivel beszéltem őt gyakornokiról vették át főállásba - úgy, hogy még tanulmányokat folytat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!