Mi a tapasztalatotok a Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás szakról?
Alapképzésként végeztem, szerintem elég jó szak, de nem ad speciális tudást, átfogó képet kapsz, talán logisztika területén kaptam annyit, hogy kamatoztatni tudtam volna.
Mesterre Pénzügyre mentem.
A kérdésed viszont nem értem, bocsáss meg: "Gazdálkodási és menedzsment alapszakról mennék nemzetközi gazdaságra, mi véleményetek, hogy megéri - e befejezni ezt a mesterszakot?"
Tehát alapkésésen csinálod a GM-et, és átmennél NG-re, és azt kérdezed, utána kell-e még egy NG mester?
Jajaja, értem.
Nekem anno egy egyetemi tanárom azt mondta, hogy megéri dolgozni picit a BSc és az MSc között, mivel kitapasztalod, mi az, amivel valóban szeretnél foglalkozni, és mi az, amire szükséged lesz -így kötöttem ki pénzügyön. Alapképzésként esélytelen, hogy végignyomtam volna, mesterként imádom. Megfogadtam a tanácsát , volt egy 1.5 éves gap-em a két képzés között. Kényelmesebb lenne, ha már kész lennék, de 10 év múlva visszanézve talán mindegy lesz.
Mit szeretnél kezdeni a gazdmennel? Van már munkahelyed, esetleg tudod, hogy milyen szektort szeretnél elsősorban megpályázni?
Hol élsz, ott milyen lehetőségeid lehetnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!