Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyire veszik rossz néven,...

Mennyire veszik rossz néven, ha egy vagy két félévet halasztok mesteren, miközben szeretnék továbbmenni majd?

Figyelt kérdés

Igazából amiatt fontolgatom, mivel egyrészt így feltudnék még venni olyan tárgyakat, amelyek fontosak a területemen, másrészt jó lenne legalább egy félévet csak a témának szentelni, hátha így legalább egy TDK beleférne.

Ugyanakkor csúszni sem szeretnék, de úgy érzem felkészültebb lennék.

okt. 8. 23:18
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Ne viccelj már! Felnőtt ember vagy. Senkinek sem tartozol elszámolással arról, hogy miért olyan ütemben végzed az egyetemet, amilyenben. Úgy csináld, ahogy jónak látod és kész.
okt. 8. 23:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Az igaz, viszont minden a témavezetőtől függ ebben az esetben.
okt. 9. 05:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy félévet kb kizárt halasztani, mert a kieső tárgyakat a következőben szinte biztosan nem tudod felvenni, nem hirdetnk mindent, mindent félévben.
okt. 9. 09:49
 4/6 A kérdező kommentje:

Én is a kettő felé hajlok. Most érdeklődtem meg, hogy a tavaszi és őszi BA tárgyat felvehetem-e vagy bejárhatok-e rá, mivel azokra épülnek azok a tárgyak, amelyek az én témámhoz is kellenek majd. A tanárom szerint igen, de egyeztetni kell a tanszékvezetővel.

Ugye ezek benne vannak, ha másik szakról megy az ember és tudja, hogy alapszakról muszáj a módszertant pótolni.

okt. 9. 12:46
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Ha passziváltatsz, akkor minek járnál be órára? Vagy nem jól értem?
okt. 9. 17:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazából vennék két félévet, mivel a számomra fontos tárgyak pótlása nélkül nem tudom addig felvenni a mesteres szintén fontos tárgyat. Vagyis a két plusz félévben venném fel a mestereseket, ha megvan az alap hozzájuk. Igazából nem is bánnám, ha így lenne, mert alaposabban elkészülhetne a szakdolgozat és a kutatási alap a felvételihez.
okt. 9. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!