Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az Eszterházy Károly Katolikus...

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemről mi a véleményed?

Figyelt kérdés
Akik ide jártak/járnak tudnának mesélni az egyetemről, hogy milyen, mennyire színvonalas, és, hogy van e nyelvtanulási lehetőség?
okt. 5. 01:34
 1/5 sh4rk válasza:
100%
Levelező az nagyrészt katasztrófa, főleg ha a 'nem kívánatos' tanárt rakják be az órádra és nincs választék a tanárok között. Nyelvtanulás térítés ellenében van átlagos nyelvtanfolyamokkal.
okt. 5. 07:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Levelezőn járok anglisztikára.

A tanár szakosokkal össze van vonva sok óra, és csak panaszkodnak hogy egyszerre 3 órájuk is lenne. Választani kell, mire mennek be. Tele van ütközéssel az órarendjük.

Az anglisztika sokkal lazább, mint más egyetemeken. Nem kelett még tanulnom semmit, viszont rengeteg a beadandó feladat. Sok esszét kell írni,prezentációkat csinálni.

Ha betartod a szabályokat akkor szar vagy, pl ha 5 perces prezit csinálsz, mint ahogy kérték, nem fél órásat..természetesen azokat értékelik, akik 30-40perceset csinálnak, és 2 órával tovább húzódik az óra emiatt.

Szóval az oktatók elég érdekesek, agyhalottak. Volt olyan is, hogy elfelejtették, hogy órát kellene tartaniuk , másik teremben tartottak volna órát amiről senkinek se szóltak, vagy csak bejöttek és közölték hogy most nem fognak órát tartani..

okt. 5. 07:57
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
A férjem ott végzet 15 éve, ma is visszajár a kedvesebb tanáraihoz, szívesen fogadják. Nem a diplomája szerint dolgozik, plusz nyelvvizsgát se ott tett.
okt. 5. 08:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
2# az utolsó két bekezdés megvan a ME anglisztikán is. Sose felejtem el, mindenki választhatott anyagrészt, miből csináljon prezentációt, de miven én bejártam az összes órára, rám emlékezett a legjobban a tanárnő, és nekem kijelölte, miből kell tartani, mert ő arról hallana szívesen. 5 perces prezentációt csináltam, ahogy kérte, a többiek 20-40 között, majd kaptam egy kettest, hogy nem érezte, hogy "enyém a téma" és rövid is volt 🙄
okt. 5. 08:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
BTK-ra jártam ott, utáltam. Abszolút nem hallgatóbarát intézmény, a diplomájára meg legtöbbször lesajnáló mosoly a reakció.
okt. 5. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!