Mi a vélemény az egri Eszterházy egyetemről? Azt mondják minden szak amin matekot is kell tanulni veszélyes mert rengeteg embert buktatnak és emiatt sokan ott is hagyják a sulit levelezőn is. Vélemény?
Figyelt kérdés
#egyetem #bukás #főiskola #Eger #eke #Eszterházy Károly Egyetem #rossz iskola #matematikát is tartalmazó szakok #iskola elhagyás #nehéz suli
2019. dec. 28. 13:24
1/3 anonim válasza:
Egyik haverom az Eszterházyra jár kémia, matel tanáei szakra. Harmadéves hallgató, de még egyszer se bukott. Azt mondja csak kitartás és szorgalom kell hozzá, plussz némi tehetség.
2/3 anonim válasza:
Én is eszterházys vagyok, csak nem erre a szakra járok😅 Szeretem az egyetemet, nagyon közvetlen és barátságos mindenki. Van matekos ismerősöm, de ő is ezzel a véleménnyel van és nem igazán szokott megbukni
3/3 anonim válasza:
Én Programtervezőn vagyok, első éves, szóval ha valaki akkor én közel állok a matekhoz. Igazából mindig jó voltam matekból, de attól még oda kell figyelni és tanulni, annyi a lényeg, hogy a bulik/szórakozások és a tanulás között meg kell húzni a határvonalat és akkor nem lesz gond, amúgy az egyetem elég jó, a tanárok jó fejek és a hangulat is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!