Jó ötlet az egri Esztérházy Egyetem informatikai karát választani?
Figyelt kérdés
Programtervező informatikus szeretnék lenni, viszont azt hallom hogy az ELTE-n túl sok a matek, és kevés a programozás, Debrecenben orrba-szájba szopatnak és nem tudom hova volna érdemes mennem.
Egyébként egri vagyok, és kb. 390 pontom lesz. Tudom hogy az jóval több mint ami az EKE-be kell a felvételihez, de mivel Debrecenről és az ELTE-ről nem túl jókat mondanak ezért nincs sok más ötletem.
Ti mit javasolnátok? Hol igazán jó a programtervező informatikus szak? Illetve az érdekelne, hogy az hogy melyik egyetemen szerzem meg a diplomámat, az befolyásolni fogja a fizetésemet?
2019. nov. 10. 00:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!