A Semmelweis Egyetem vagy a Debreceni Egyetem fogorvosi karát válasszam?
Pro és kontra érvekre lennék kíváncsi.
Milyen a hallgatói élet?
Mennyire gyakorlatias az oktatás?
Milyenek a tanárok? Stb.
Nekem egyik ismerősöm egyszerre csinálta aok-t és fok-ot.
Ő annyit tudott mondani, hogy első 1-2 évet valahol vidéken végezné (szeged, pécs) és utána érdemes menni pestre. Meg sajnos ő is és énis azt hallottuk, hogy a debreceni egyetem színvonala már nem olyan, mint régebben, ahogy ez szerintem a ponthatárokon is látszik.
Ha a szíved oda húz, akkor ott fogod magad jól érezni. Talán az lenne a “legegyszerűbb”, hogyha pontszám szerint csökkenő sorrendben adod be a jelentkezésedet, oda amelyik helyek tetszenek és ha felvesznek az elsőre akkor az lesz a tiéd, ha nem akkor pedig tudod, hogy te megpróbáltad és ez a “sors”.
Én arra értettem, hogy régen sote mellett a dote is a “huuu de nagyon dolog”-nak számított, de ha megnézed akkor ma már sote után szote pote jön, és persze aki egy orvosit elvégez az kiváló szakember, (már aki nem a könnyebbik utat választja) szinte tökmindegy, hogy melyik egyetemen. Nem azt mondtam, hogy aki a doten végez, az csak mekis lehet, hanem hogy magáról az iskoláról, iskola hírnevével mi van..
Az pedig hogy mi hiteles meg mi nem, ha valaki nem azon a szakon (vagy egyáltalán azon a karon) tanul, akkor mondhat bármit. Énis azért mondtam, hogy a jó barátom mert ő tanul ott, én aokról tudnék nyilatkozni fokról sajnos nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!