Mi a véleményetek az egri Eszterházy egyetemről?
Igaz, tesóm nem arra a karra járt, ahova te szeretnél menni, de ő is Eszterházys volt. 5 éve diplomás felszolgáló Spanyolban XD mondjuk azt hozzátenném, hogy nem egy nagy észlény és még ő is elvégezte az egyetemet. Tényleg nem bántani szeretném, de ő is tudja magáról, hogy nem az esze miatt szeretjük.
Anyum ELTE-n végzett és Magyarország egyik top 20-as gimijében tanít.
Apum BME, mindenhova felvették jelentkezés után ha jól emlékszem 1 hely kivételével. Na mindegy, de szerintem sokat számít hol végeztél. Szüleim pl nem akarják, hogy én EKE-s legyek
Én nagyon szeretem, hiába vannak itt besértődve, vagy igazából nem is tudom mi bajuk vele, de biztos vagyok benne, hogy nem ide járnak és úgy ítelkeznek. Az emberek kedvesek, jó a légkör, családiasabb, mint mondjuk az eltén. Én azért jöttem ide, mert anyagilag nem tudtam volna finanszírozni egy budapesti egyetemet, de nem bántam meg.
A város is fiatalos, karácsonykor nagyon szép, meg alapból is az.
Nekem szinte csak pozitív tapasztalatom van. Szaktól függ, hogy milyen, az óvónőnek sokaknak a buktató az ének alkalmassági szokott lenni. A média szerintem érdekes, bár nem azon a szakon vagyok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!