A telefonrendelet végképp mélybe löki az introvertált az osztály perifériáján lévő gyerekeket? Magamból kiindulva telefon nélkül nem éltem volna túl azt az időszakot. A telefon viszont levette a kényszert, hogy mindenáron interakcióba lépjek mással.
ha nem akartam egy sarokban egyedül gubbasztó akárkinek tűnni.
Igazából fájó időszak volt, mert senkit sem igazán hatott meg, hogy én ilyen típus vagyok és emiatt negatív szerepkörben kellett léteznem akkoriban.
*raktározni = takarózni
(idióta telefon 🤷🏻♀️)
Aruld már el, hogy mi az a halaszthatatlan dolog amit a szünetekben feltétlenül meg kell nézned az iskolában!
Inrovertáltként van élet a telefonon kívül is. Ha mégsem így gondolod, akkor keress fel egy szakembert!
Tudod te milyen, amikor kizavarnak 15 percre az udvarra és max álldogálsz egy helyen és közben még ki is néznek? Lehet mára már nem alkalmazzák a kizavarunk a szünetre dolgot, de volt mikor igen.
Vagy lyukas órán menjetek ki az udvarra és akkor ugyanez sokszorosan.
Lyukasórában tanulsz, megcsinálod a házidat és otthon több időd lesz nyomkodni a telefonodat. Már egyik középiskolában sincs az, hogy kollektíve kizavarnak mindenkit az udvarra.
Nagyot ferdítesz, csak azért mert önigazolást keresel a telefonhasználatra. Ezt a rendeletet hozta az állam, amit be kell tartanod. Éppen úgy, mint a felnőtteknek az adófizetést. Hidd el az emberek nagy része nem szeretne ennyi adót fizetni és mégis megteszik, mert ez a szabály.
Te nem értesz egyet a telefonhasználattal. Egyszereű a megoldás. Otthagyod a sulit és annyit nyomkodod a telefont amennyit akarod.
Finnországban, Norvégiában és Svédországban sokkal jobb azoktatás, mint itthon. Ott is vannak introvertáltak az iskolában. Érdekes ők nem rinyálnak a telefonbetiltás miatt, pedig már 2012 óta be van ott tiltva a telefon.
Most akkor vagy ők a hülyék, vagy te vagy helikopter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!