Egyetemen introvertaltkent?
Milyen az egyetemi élet egy introvertalt személy számára?
Én az vagyok de pl ha valaki elhiv valahova akkor 99%-ban igent szoktam rá mondani, nálam annyiba nyilvanul ez meg, hogy szeretek filozgatni és néha termeszetben vagy pár orara bárhol egyedül lenni. De egyébként gyűlölök állandóan egyedül lenni
Ha gyűlölsz egyedül lenni, akkor nem vagy introvertált. Egy introvertált embereknek pont, hogy feltöltődés egyedül lenni. Egy közösségi szituáció "lefárasztja". Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy az introvertáltak nem szeretik a társaságot, de minimum megválogatják, milyen társas programra/kinek mondanak igent.
Én introvertált vagyok. A már kialakult baráti társaságomon kívül nagyon ritkán ismerkedek új emberekkel, és ezalól az egyetem sem volt kivétel. Egy kezemen meg tudom számolni, hány alkalom volt az egyetem során, amikor elmentem valahova (igaz, nekünk a covid is közbeszólt). Akkor is kerestem a hasonló személyiségek társaságát, így ők sem nagyon akartak közös programokat szervezni.
Szóval szerintem nem vagy igazán introvertált, de a kérdés szempontjából mindegy is. Egy nem túl kicsi egyetemen mindenki megtalálja a neki való társaságot, legyen az épp bulizós vagy otthon ülős. Sőt, azt is simán békén hagyják, aki egyáltalán nem akar ismerkedni, úgyhogy nem kell aggódni.
Igazából én csak az olyan emberek társaságában szeretek lenni akiket szeretek is, szeretem megvalogatni, hogy kikhez kerülök közeli kapcsolatba.
Egyes egyedül lenni max 2 órát bírok, ha többet kell ennél egyedül lennem szomorú leszek 😄
Azért írtam, hogy introvertalt vagyok mert több mbti tesztnel is ez jött ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!