Gyerekek! Milyen tanárotok nincs, és milyen szakos tartja helyette az órát?
Azt is megírhatjátok, hogyha külsős tanár van, aki ingázik két suli között; hogy pl megtart 3 órát az egyikben, utána 3 órát a másikban. Azt is megírhatjátok, ha nincs fix tanár, hanem váltakoznak.
Tanárok is írhatnak, hogy milyen órákra járnak helyettesíteni.
Előre is köszi, csak kíváncsi vagyok.
Gimiben nálunk félévig nem volt kémiatanár, és akkor mindenféle szakos tanár jött be helyette. Tananyagot semmit nem vettünk, ami miatt nagyon lemaradtunk, és a visszajött szakos tanár mérges is lett. Természetesen minket cseszett le keményen, és utána egyből dolgozat. Majdnem meg is bukott a fél osztály.
Másik alkalommal magyartanárunk nem volt félévig. Ott egy nyugdíjas tanár jött vissza arra a félévre, de az szakos volt.
Öt éve ballagtam.
Nekem a némettanárt helyettesítette egy nyugdíjas néni fél évig, mert az eredeti tanárunk kórházba került. A néni is némettanár volt fiatalkorában. Nagy változás volt, nem igazán értett a korosztályunkhoz, vicces volt a generációs különbségeket is megélni, és az is, amikor az osztálytársam feleselt az órán és vitatkozott a tanárral németül, hogy a kávé is addiktív a drogok mellett, a néni pedig védekezett, hogy nem az. (Ugye ő is rendszeresen itta. Azóta már kicsit sajnálom is emiatt.) De egyénként biztos rendes volt, annyira nem sikerült megismernünk.
Én is 5 éve végeztem.
"énektanár tartja a fizikát(általános iskola)"
Hányadik évfolyamon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!