Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A szigorú tanárka megint...

A szigorú tanárka megint engemet vett célba! Miért? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap volt az eset az iskolában, amit azóta se felejtettem el. Matematikaórán ültem, és éppen figyeltem a tanárt. Egyszer csak valaki elejtett egy ceruzát, ami hangosan koppant a padlón. A tanár egyből abbahagyta a magyarázatot, és szinte azonnal rám nézett.

„ A QURWA ÉLETBE Te! Mit képzelsz, hogy itt dobálózol az órámon?!” – kiabált rám. Teljesen ártatlan voltam, de nem hagyta, hogy elmagyarázzam, hogy nem én ejtettem le a ceruzát. Az egész osztály rám nézett, én meg csak ültem ott, próbáltam felfogni, mi történt.

A legszánalmasabb az volt, hogy az igazi tettes, a padtársam, az óra után bevallotta, hogy az ő ceruzája esett le, de nem mert megszólalni. Szóval végül én kaptam a fejmosást egy olyan dologért, amit nem is én követtem el. Azóta is emlékszem rá, milyen igazságtalanul bántak velem azon a napon. Egy tanárnak nem szabad kiabálni!

Ez a tanár még a bénázásokért is lekiabál!

szept. 3. 08:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%
Fejeld le.
szept. 3. 11:43
 12/15 A kérdező kommentje:
Vagy pedig arra gondolok, hogy milyen aprók, és ostobák vagyunk, hiszen 100 év múlva már nem fog számítani, igaz?
szept. 3. 11:52
 13/15 anonim ***** válasza:
58%
#12: a magad nevében beszélj.
szept. 3. 12:55
 14/15 A kérdező kommentje:
XD
szept. 3. 13:01
 15/15 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező!

Az nem zavar, hogy éppen iskolaidőben nyírsz ebben a topicban?

Vagy a suliban illegálisan használsz okoseszközt, amit jogellenesen nem adtál le. Vagy pedig csak egy szánalmas troll vagy.

szept. 3. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!