Az Egri Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium tényleg ennyire szigorú?
Figyelt kérdés
A vallást mennyire veszik komyolan? Ha a hasam ki van már szólnak érte? A koli milyen?2023. okt. 7. 22:16
1/8 anonim válasza:
Na, de miért van ki a hasad?! Jón a hideg, öltözz fel rendesen!
2/8 anonim válasza:
Miért van ki a hasad? 3as ikrek és nem fér el a pulcsiban?
3/8 anonim válasza:
Úgy hallottam komolyan veszik, minden vasárnap kell templomba menni és első és utolsó órán 10 perc imádkozás van, meg nem szeretik ha szakadt nadrágba vagy olyan ruhába vagy amiben kilóg a hasad. A koliról nem tudok, de a kaja elvileg jó nagyon. A tanítás nem rossz, de ha Egerben akarsz jó iskolában tanulni, akkor én a Szilágyit meg a Gárdonyit tudom ajánlani, mert ez a két legjobb iskola. De nézz szét még mert Egerben minden iskola elégé különbözik a másiktól.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem ilyenkor lenne kint hasam
Köszönöm 3-as!
2023. okt. 8. 10:34
5/8 anonim válasza:
A legszigorúbb egerben. Ha ez zavar inkabb valaszd a szilagyit. Az is eros tanulmanyilag de nem katolikus. Egy katolikus iskolaban mindig vannak olyan szabalyok amik egy allami iskolaban nem vonatkoznanak rad. Akik a gardonyiba mennek tobbnyire ezt elfogadjak mert amugy nagyon kozossegi iskola. En ebben nem voltam partner es senki nem allt velem szoba. Persze lehet csak az en osztalyom volt ilyen.
6/8 anonim válasza:
Nem ajánlom senkinek. Borzasztóan rád erőltetik a vallást, és mindenért szaktanári jár.
7/8 anonim válasza:
Én gárdonyis vagyok.
Szaktanárit nem gyakran írogatnak be ezért, de szóvá teszik, van amiért jobban szólnak. Havonta 1x van osztálymise és általában első órában ima+hittanóra.
Meg még pár iskolai mise.
Tanulmányilag viszont nagyon jó és tényleg egy nagy közösségnek
8/8 anonim válasza:
egy nagy közösségnek mondható szerintem. *
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!