Ha eddig se vállalt felelősséget az iskola a diákok holmijáért, most miért csinálnak ekkora ügyet a beszedett mobilok tárolásából?
Mert milyen holmikra gondolsz? Tornazsák? Tornacipő? Pár ezres tételek.
A mai mobilok a legszegényebb diáknál is ott kezdődik, hogy 80-100 ezer. Az átlag olyan 200 ezer és vannak az újgazdagok akiknek 400-500 ezres telefonjaik vannak.
Ha van egy 300 fős iskola akkor az összesen kb 60 millió forint.
Illene felelősséget vállalni érte azt gondolom.
Az értéke és a mindennapi fontossága miatt
Ha kár keletkezne a szülő is és a diák is kiakadna
"Illene felelősséget vállalni érte"
A szülő vállal felelősséget, amikor a gyereke kezébe adja. De nem kötelező bevinni az iskolába, illetve ahol van pénz több százezer forintosra, ott vehetnek mellé egy tíz-húsz ezres olyat, amit nem félt leadni a család.
"A mai mobilok a legszegényebb diáknál is ott kezdődik, hogy 80-100 ezer. Az átlag olyan 200 ezer és vannak az újgazdagok akiknek 400-500 ezres telefonjaik vannak." - Minek???
Én felnőttként a mostani telefonomat 10 ezerért vettem. "Okos" készülék, teljesen jól funkcionál. Mindenki döntse el maga, mennyit ér meg neki egy ilyen cucc. Ha 100+ ezres készülékkel akar valaki villogni, ne sírjon! Amúgy bárhol ellophatják.
(Ettől függetlenül teljesen egyetértek, hogy ha valamit kötelező leadni, akkor bizony felelősséget kell(ene) vállalni érte.)
#5 Villogni nem 100 ezres telefonnal fogsz.
Az enyém teljes áron 160 ezerbe kerül, de nem az árát néztem, hanem azt, hogy működjön megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!