Diákok! Idegesek vagytok, hogy holnap kezdődik a suli?
Figyelt kérdés
Én már nem vagyok diák, de emlékszem, hogy nyári szünet utolsó napján mindig full ideg voltam, sőt már az utolsó egy-két hét eléggé pokoli érzéseket keltett bennem. Mondjuk én a sok bully miatt óckodtam mindig iskolába menni. Különösen a nyári szünet után volt a legrosszabb, hisz akkor két hónap suli, bántalmazók, surmó tanárok nélkül eléggé hozzá szoktatott a jó érzésekhez.
Valahogy még ma is, 4-5 évvel kikerülve a közoktatás poklából még mindig rossz érzések törnek fel bennem ezzel kapcsolatban.
szept. 1. 19:42
1/2 anonim válasza:
Nem vagyok ideges a suli miatt. Nekem szuper osztályon van. Mi a tűzijátékot is együtt néztük 10+ fő az osztályból.
2/2 anonim válasza:
Mindig ideges vagyok, de nem tudom miért. A suliban várnak a barátaim, nem cikiznek, ráadásul jó tanuló vagyok. Viszont valamiért bennem maradt a félelem, hogy új dolog (vége a nyárnak, pihinek, a megszokott dolgoknak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!