Ti is szoktatok iskola miatt idegesek lenni okkal?
Gyakran szoktam lenni ideges, pl.:
- este 11-kor töltik fel a 70 oldalas jegyzetet, amit másnapra meg kell tanulni
- nem értem az anyagot, pedig már két féléve tanulom a tárgyat
- nincs fűtés a teremben, pedig félévente 300 ezret fizetek, meg még rajtam kívül néhány ezren
- dél körül már elfogy minden jó kaja a büfében
csak hogy az előzőt folytassam:
-szólnak pénteken (utolsó nyári pénteken), hogy zh-t írunk egy 2 félévvel ezelőtti 4 kredites tárgyból hétfőn (első tanítási napon)
-megbuktatnak szóbelin, mert amit mondtam mind helyes volt, de bizonytalan, szedjem össze a bátorságom UV-re
-megbuktatnak 2-es zhval (ekkor olyan ideges voltam, hogy egészen depressziós lettem :D )
-látják, hogy jövök, és nem tartják a liftet
- a reggeli gyakorlat anyagából (is) írni ZH-t este..
és még lehet sorolni, az utánam válaszolók biztosan megteszik majd :D
Műszaki egyetemre jártok előző válaszolók? Mert én nem,de el tudom képzelni,hogy ott belefut az ember ilyesmikbe.
Én gimnáziumban gyakran izgultam(emiatt állandóan rossz volt a gyomrom pl),de most egyetemen leszoktam erről.
Én akkor kaptam kisebb idegbajt, mikor írtam egész nap a húszon x oldalas beadandómat, ami másnap délutánra kellett, emiatt hajnali 1-kor mentem aludni, erre egy óra múlva, hajnali 2-kor jön az egyik oktatótól az üzenet, hogy a jövő hét pénteki órát nem tudja megtartani és ennek a bepótolása ma reggel 4-kor lesz. Amúgy is reggel 8-tól este fél 8-ig lett volna órám, de ez még hiányzott hozzá. Pláne, hogy nekem a kollégiumból egy óra az út az egyetemre, hajnali 3-kor meg tömegközlekedés sincs arrafelé. Persze nem mentem be, de a kb. 150 főből 3-an voltak összesen, mint utána kiderült. Mindig is utáltam azt a tanárt, de ekkor lett csak igazán a szívem csücske. :D
Amúgy ELTE-s vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!