Egyre idegesebb vagyok a jövő év és az érettségi miatt? (lent)
Figyelt kérdés
Igazából nincs konkrét kérdésem, csak elkezdtem pánikolni..Az érettségire készülök viszonylag sokat, remélhetőleg nem is lesz vele baj, mondjuk az emelttől tartok picit. Nem 450-es pont kell oda, ahova jelentkeztem, de azért félek, hogy nem vesznek fel. Azért is izgulok, mert felköltözöm Pestre jövőre, és egy ismerős se jön oda, ahova én, félek, hogy magányos leszekés nagyon fognak hiányozni a szüleim, barátaim és az egész eddigi életem. A szakban se vagyok biztos, hogy jó döntés-e. Valaki, aki hasonló helyzetben van szeretne beszélgetni?2015. ápr. 18. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!