Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jelentkezzek így a BGF-re?

Jelentkezzek így a BGF-re?

Figyelt kérdés

Humán beállítottságú vagyok, mindig is irodalomból, történelemből és idegen nyelvekből voltam jó tanuló, reál tantárgyakat pedig becsületes harciassággal éltem túl (bármiféle külső segítség nélkül sikerült 70 százalékos matek érettségit írnom).

Így nekikezdjek a kereskedelem és marketing VAGY nemzetközi gazdálkodás szaknak? Hány félév a matek és a stat? Mennyire nehezek ezek a tantárgyak?

Azért gondolkodom ezeken a szakokon, mert bölcsészdiplomával nem szeretnék éhen halni.

20/F

2014. nov. 17. 18:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp! Majd előveszed újra a becsületes harciasságod, és megküzdesz ezekkel a tantárgyakkal! Ha van benned elszántság, akkor meg tudod csinálni, és igen, mindenképp jobban járnál ezekkel a szakokkal, mint valami bölcsészféleséggel. Szóval hajrá!
2014. nov. 27. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!