Miért olyan idegesek mostanában a tanárok, illetve miért képtelenek tanítani normálisan?
Mert nagyon sok a neveletlen, kezelhetetlen, buta gyerek. Mert a gyerkek nagy részét nem érdekli, amit tanít, és így elég nehéz dolgozni, ha látod, hogy sz@rnak rá. Mert belefásul a folyamatos szélmalomharcba. mert beleun, hogy éveken/évtizedeken keresztül mindíg ugyanazt magyarázza.Mert egyre kevesebb a gyerek, egyre több iskolát zárnak be, így egyre többnek kerül veszélybe az állása. Mert nincsen semmi fegyelmezési eszköz a kezében, így a gyerek azt csinál szinte amit akar. Mert csak a diákoknak vannak jogai, nekik nincsenek...
nem vagyok tanár, csak van egypár a közvetlen környezetemben
Addig a jó még nincsen 1ik kezében se eszköz.
Mégszép h nekünk van jogunk. (: ők is nagy arcok mi miért ne lehetnénk azok.?
Hogy miért?
Mert van tisztelet a világon.
Még szép hogy nincs?
Nem tudom, te tudnál e így tanítani, nem! Én nem vagyok tanár csak kb 30+20 van a környezetemben egész héten. És felnőtt ember vagyok, sose voltam "arc" ahogy te írtad. Én tiszteltem a tanáraimat mindig, most is, hiszen egyetemista vagyok. Idáig pedig csak így lehet eljutni....
Másrészt, miért? Mert nekik is van családjuk...
Képzeld z én szüleim azok, és szörnyű látni, hogy kikészülnek az "arc"októl..., mert régen nem ilyenek voltak régen nem volt olyan h valaki csak feláll, és elkezd ugrálni meg hasonlók....
Megint én vagyok a 15.40es
Láttam régebbi filmeket ami valós alapokra épült.
Akk a tanár kiélhette magát a diákjain h majdcsak h eltörte az újjukat a vonalzóval meg hadd ne soroljam még miket csináltak.:S
Ha nem bírják az idősebb tanárok mehetnek nyudíjba. nem kötelező kikészülni a suliban. Annyi fizetésért énse húznám fel magam nap mint nap.
Vannak rendes tanárok is akikkel jól kijövök. de nem jelenti azt h minden lépésére ugrani is fogok.
Igen?
szerinted ez mennyire igaz mostanában?
elmondom neked h aki akar az most is tud ilyet csinálni,
és elmondom h a nyugdíjkorhatár jelenleg 62 év, tehát NEM mehetnek nyugdíjba ... az utolsó előtti vagyok
Nálunk van pár ember akinek már rég nyugdíjba kéne mennie. mégis munkaképesnek érzi magát. innentől senki sem kéri h tanítson. az ő akaratából van még itt nálunk.
Ha vkit vonalzóval v akár 1 komolyabb ütéssel tesz helyre a tanár arról megvan a véleményem h mien nevelést kapott. hiába művelt ember.
Képzeld, régen ez volt a tanítási módszer, és általában nem bántani akarnak vele, max figyelmeztetni, nem vagyok pszichológus, de ismerem a tanárok lelkületét.
Mellesleg, ez csak azt jelenti, hogy neki még ilyen pedagógiát tanítottak, ebben nőtt fel. Másrészt meg a mai tanárok ilyet nem tesznek!
Kedves 17:03 nem tudom kinek szólt, de én vagyok a 16:03, és a 16:29.
Képzeld vannak kötelességeid például tanulnod kell, nem csak jogaid, ilyen kötelesség még a tisztelet megadása
És idén leszek 20.
És igen figyelmeztetni akarlak, mert ismerem a gyerekeket és nem a te lelkületedet, hanem a tanárokét, illetve képzeld el, voltam általános iskolás, és gimis nem olyan rég, van általános iskolás testvérem szóval ismerem az átlagot.
19-20/l
Nem rövidítettem , megadom a tisztetelet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!