BME tanévnyitó, fontos, hogy bemenjek vagy elég ha nézem
az élő közvetítést?
Figyelt kérdés
Nem írták, hogy "kötelező" lenne és láttam, hogy van élő közvetítéshez link, ezért kíváncsi lennék hogy lemaradnék e valami fontosról az unalmas beszédeken kívül? Ha valaki még BME-s, ti elmentek?
Nem maradsz le semmiről meg nem is ellenőrzik, hogy ki megy/nézi.
Gólyaként voltam, mert még újdonság volt, azóta egyszer se.
aug. 28. 13:32
2/7 anonim válasza:
voltam bme mern. info. ismeros ismerossel dumalt huzzanak el mert total unalmas es semmi info, hatul ultek, mi is, hat mindenki elhuzott kb ahogy linearisan tovabb ment az "info" a kepzesrol.
aug. 28. 13:43
3/7 anonim válasza:
Én anno elmentem első félévben és nem bántam meg, nem volt unalmas a beszéd. Nekünk szólt az előadás, lelkesített. Bár én büszke BME-s vagyok, gondolom, ez is számít. :)
(Senki nem nézett névsort. Barátokat szerezni később is lehet. Viszont ezeken az eseményeken meg lehet ismerni olyan szaktársakat, akik többet akarnak beleadni, mint a minimum.)
aug. 28. 14:09
4/7 anonim válasza:
"Viszont ezeken az eseményeken meg lehet ismerni olyan szaktársakat, akik többet akarnak beleadni, mint a minimum." - Persze, amint vége volt mindenki húzott el, nagyon lehetett így ismerkedni... Ha valaki nem a minimumra törekvő szaktársakkal akar haverkodni van bőven rendezvény, verseny, hallgatói klub stb. ahol erre lehetőség van, az évnyitó erre (szerintem) alkalmatlan.
Nem mondtak semmi olyan infót ami kihagyhatatlan lett volna, inkább csak a gólyák köszöntése volt meg az egyetem fényezése.
aug. 28. 14:53
5/7 anonim válasza:
4-es pont leirta. Ugy fenyezik az egyetemet mint az aranyat, a hallgatokrol alig van szo, inkabb arrol, hogy a diplomajuk mennyire kemeny mennyit keresnek es full targyaik vannak, aki BME gyikember (en is az voltam egy ideig) es emberre valik, az mar atlatja a dolgokat. elso felevnel felezodik a tarsasag 2. ban szinten, 3. ban szinten, 4. felev az eleg huzod adatbazisok azt ismeros hiaba tanulta, megtanult mar mindent es nem tudja ujratanulni mindent tud de 1-es mert retardalt vizsgak vannak vagy gyak kovetelesek nem tudom mar. es hianyozni tilos volt azt most kepzeld el hogy. 0 hianyzas meg ha beteg is vagy. vagy korhazi gond. buktad a targyat. rohej. akik vegigmennek azok tenyleg ... fura emberek vagy nagyon megalapozott tudassal vegzik el csuszas nelkul. Legtobbjuk el is huzott a francba.
aug. 28. 15:53
6/7 anonim válasza:
Én elsőévesként elmentem miért be alapon, utána átöltöztünk és gólyaprogramok voltak. Később persze nem öltözik ezért pingvinnek az ember (azóta sem vettem fel öltönyt)
aug. 29. 08:00
7/7 anonim válasza:
Nem rég végeztem a BMEn. Szerintem soha nem is hallottam az évnyitó létezéséről. Lehet még gólyaként valamikor valamilyen infót kaptam róla, de nekem ez teljesen kimaradt.
Tehát itt vagyok élő példa ként, hogy aboszolút nem vesztesz vele semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!