Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Őszintén kérdem, vicc nélkül:...

Őszintén kérdem, vicc nélkül: Várjátok a sulikezdést?

Figyelt kérdés
Én komolyan mondom, hogy egy kicsit igen. Elég unalmas nyaram volt. Voltam ugyan vakációzni meg táborban, de azon kívül csak a haverokkal lógtam néha és ennyi. Most már várom, hogy megint legyen egy kis rendszer az életemben.

aug. 23. 13:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
én nagyon!
aug. 23. 13:09
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
én most az először nem várom ,mivel bántottak tavaly és egyedül maradtam. ha rá gondolok már stresszelek
aug. 23. 13:17
 3/13 anonim ***** válasza:
85%

Kedves 2; megértelek...

De ha megtanulod fejleszteni az önbizalmad, önértékelésed, talán jobb éved lesz!

Nagyon meg fog változni szeptembertől a világ, kiváltképp a hétköznapok. Szerintem kifejezetten pozitív, hogy végre lesz tanítás, és nem lesz tele minden mondjuk déltől, ami a fiatalok számára kurrens.

aug. 23. 13:23
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén mondom, vicc nélkül: igen. Igaz, felnőttként tanulok, munka mellett, de ilyen szempontból ez talán nem lényeges.
aug. 23. 13:50
 5/13 anonim válasza:
100%
Én igen is, meg nem is. A nyarat teljes mértékben kihasználtam, dolgoztam, sportoltam, buliztam, minden nap csináltam valamit. De ennyi bőven elég volt, egyszer vége kell a nyárnak lennie. Csak a pár osztálytársamat nem várom hogy újra lássam akiket nem bírok.
aug. 23. 16:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy ilyen nyár után kéne mondjuk még egy hónap szabi, de valami normális hőmérsékleti viszonyok között, mert ez így nem volt az igazi...
aug. 24. 22:39
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem
aug. 25. 12:22
 8/13 anonim válasza:

Kedves 2-es!

Mi nagyon vártunk az iskolakezdést a gyerekemmel. De egy gyalázatos gólyatábor miatt iszonyatosan félek, rettegek. Nem az önbizalom hiányzik, hanem az emberi gyarlóság nő folyamatosan, ahol a szép lelkű emberek nehezen maradnak talpon. Kitartást neked. Márai Sándor:Olyan világ jön című verse jár az eszemben.

Próbálj meg kiállni magadért, a megalázó helyeteket ne tűrd! Nem ezért születtünk a világra!!!!

aug. 28. 20:47
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit.

Azért várom, mert:

Vannak érdekes tantárgyak, amiket szeretek. Van pár jófej tanár. Vannak barátaim. Addig is nem kell otthon lennem.

Azért nem várom, mert:

Utálom a matekot. Nem minden tanár jófej. Nem szeretek ennyi ember között lenni. Nem szeretem a tömegközlekedést.

szept. 1. 15:24
 10/13 anonim ***** válasza:
65%

"Azért várom, mert: ... Addig is nem kell otthon lennem."

Ez annyira szomorú... :((

szept. 1. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!