Összesen 12 perc alatt megoldottam a 3 matekos központi felvételit. Egy vicc, hogy milyen könnyű feladatsor volt. Még én szégyellem magam?
Ha a matek megy is, a szerénység nem igazán! ;)
Annyit mondanék, hogy ahhoz hogy sikeres légy majd a későbbiekben elég sok alázat kell majd!
Láttam már "hogy lehet nem érteni a matekot" srácot első félevben elvérezni analízisből... :D
Már annyira vártam, hogy jöjjön valaki, hogy nekik mennyivel nehezebb volt a felvételi.
Ha szabad kérdeznem, hány éves vagy kérdező? Mert pl. 20 évesen nem olyan nehéz gyorsan megírni egy 13-14 éveseknek szánt matek felvételit.
Mondjuk én még nem vettem a fáradtságot, hogy megnézzem, hogy mennyire volt nehéz az idei felvételi, de nem hinném, hogy sokkal könnyebb volt, mint tavaly, vagy azelőtt.
Kedves #5. Nyugodtan összehasonlíthatod a 2014-essel nagyságrendekkel nehezebb volt mint ez.
Én egyáltalán nem vagyok matekzseni, középiskola óta nem tanultam matekot és ott is hármas-négyes voltam, de még így is megoldottam volna kb. 10 perc alatt.
Utolsó válaszoló!
Nagyon rosszul látod, képtelenség ott helyben 10 perc alatt végig csinálni. Én is idén írtam,nem vagyok matek zseni, 4-es vagyok belőle. Én 40 perc alatt oldottam a feladatokat. Szerintem nehez volt a magyar és a matek is. Aki nem most írta az meg ne írjon véleményt,el lehet húzni. Egyébként nekem nem sikerült rosszul,ha alapból jó tanuló vagy és sokat készültél nem lehet elrontani,de azért ilyen nagyképűen nem kéne odairni,hogy 10-12 perc alatt megoldható,mert nem. 😡
Puszi☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!